RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sandnes Ulf kjemper for livet

Foto: Jan Kåre Ness/Scanpix
Sist oppdatert:
KAMPEN ER AVLYST PGA OVERVANN PÅ STADION

Sportspills meny onsdag:
Oddstips 2: Norwich må angripes
Tippetips midtuke: Chelsea vil ha hevn
V65 Bjerke: Jackpot med 1,7 millioner kroner ekstra i sekserpotten

Onsdagens langoddsprogram er svært innholdsrikt og byr på flere flotte objekter. I England skal det også i kveld spilles ligacup, mens det også spilles cupfotball i Spania, Tyskland og Frankrike. I Italia spilles det seriefotball og her hjemme er det en svært viktig hengekamp mellom Sandnes Ulf og Tromsø. Totalt er det 54 spilleobjekter å bryne seg på.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
Parma - Roma
Hvordan Norsk Tipping og bookmakerne kan ha hawaiilaget Roma som favoritt i denne kampen er en gåte for undertegnede. Roma klarte altså å rote bort en 2-0 ledelse hjemme mot bortesvake Udinese lørdag og tapte 2-3. Nå har riktignok Roma fine 3-0-1 på bortebane, men Parma er ingen sinke på eget gress og har ikke tapt hjemme 2-2-0. 2,65 for hjemmeseier er vårt soleklare valg i denne kampen og et av flere svært interessante langskudd denne onsdagen.

Djurgården - Syrianska
To serierunde gjenstår i Allsvenskan, og formløse Djurgården har ingenting å spille for. Ligger på 8. plass med sine 36 poeng og har åtte poeng ned til Sundsvall på kvalik. Etter en veldig lang periode uten tap, står Djurgården med meget svake 1-1-5 på sine sju siste og seieren kom mot fortapte GAIS det laget måtte ha hjelp av en utvisning for å få mål. Syrianska tok et fortjent og viktig poeng borte mot ggulljagende AIK søndag, men har kun to poeng ned til Sundsvall på kvalikplassen. 1-3-2 på de seks siste og har altså all motivasjon i verden før kveldens kamp. 3,40 for borteseieren her er også et svært spennende langskudd onsdag.

Dagens avslag
Liverpool - Swansea
1,40 på hjemmelaget som garantert gjør en del endringer i sin oppstilling i kveld. Det er like uvisst hvordan Swansea stiller, men det er heller ingen tvil om at Michael Laudrups mannskap er i stand til å true Liverpool selv på Anfield. På en flott spille-onsdag er dette definitivt et av de aller dårligste objektene.

Det er storveis jackpot i V65 på Bjerke i kveld og nesten 1,7 millioner ekstra i sekserpotten. Kjøp en av våre ekspertkuponger i spillboksen under.

Dagens spill
Sandnes Ulf - Tromsø
Det er ikke over før det over, er åpenbart moralen i Sandnes Ulf og etter praktforestillingen mot Fredrikstad hjemme fredag (5-1 seier), er det klar sjanse for at hjemmelaget unngår både direkte nedrykk og eventuelt kvalifiseringsplassen. Vi repeterer Sandnes seks siste seriekamper. Sjette sist to ganger i ledelsen, men måtte nøye seg med 3-3. Femte sist ledet laget 2-1 borte mot haugesund et kvarter før slutt, men tapte 2-3. Fjerde sist 0-0 i vannpolokampen hjemme mot Odd. Tredje sist kom laget tilbake fra 0-2 borte mot Molde og utlignet fem minutter før slutt, men tapte likevel 2-3. Nest sist burde laget ledet til pause borte mot Rosenborg, men røk tilslutt 0-2. Stort sett marginer imot altså, det som alltid kjennetegner bunnlag. Således var det knallsterkt av laget å snu 0-1 til 5-1 seier hjemme mot Fredrikstad fredag. Kveldens kamp er altså en hengekamp og med seier i kveld, vil laget komme a poeng med Sogndal på trygg plass (men bak på målforskjell).

Tromsø røk som ventet i bortemøtet med Vålerenga søndag i en uhyre svak fotballkamp, nesten kjemisk fri for målsjanser. Vinner Tromsø i kveld vil laget være fire poeng bak Rosenborg på andreplass og Strømsgodset på tredjeplass, så medaljehåpet er ikke helt ute. Men med hjemmekamp mot Molde i neste serierunde og bortekamp mot Brann i den påfølgende, skal svært mye gå Tromsøs vei for at det skal bli medalje. Det er fortsatt bortekomplekset til Tromsø som gjør at laget ikke klarer å henge med helt der oppe. 4-5-6 var fasiten i sølvsesongen i fjor, i år er tallene meget svake 3-3-7.

Viktige Tommy Høiland er tilbake etter karantene for hjemmelaget. Både Edier Frejd, Bjørnar Holmvik og Aksel Berget Skjølsvik ble meldt usikre tirsdag ettermiddag, men i følge våre kilder er samtlige friskmeldte til kveldens svært viktige kamp, men trolig starter Berget Skjølsvik på benken etter sitt skadefravær. Islendingen Steinthor Thorsteinsson spilte til en sjelden nier på VG-børsen fredag og blir en av nøkkelspillerne igjen for hjemmelaget.

Tromsø på sin side må unnvære spissen Aleksandar Prijovic som har pådratt seg en forkjølelse, mens kometen Ruben Kristiansen er blitt kneskadet og heller ikke er med sørover. Begge disse startet mot Vålerenga søndag. I følge lokalavisa Nordlys starter Tromsø slik i kveld (4-2-3-1): Lekström - Norbye, Björck, Koppinen, Ciss - Kara, Yttergård Jenssen - Andersen, Kind Bendiksen, Drage - Ondrasek

Hjemmelaget fikk los på lagene foran (les Sogndal) med seieren fredag og imponerte tidvis stort. Har som vi antydet over i denne artikkelen ikke hatt marginene med seg i de foregående kampene, men må ha spilt på seg selvtillit fredag. Hjemme i Sandnes står laget med brukbare 4-5-4, og svært bortesvake Tromsø er en overkommelig motstander i kveld. Lysten og viljen til å berge plassen er normalt mye større enn lysten på en slags teoretisk medalje. Vi var aldri i tvil, her er det hjemmeseieren som gjelder til flotte 2,40 i odds. kampen kan selvsagt spilles som singel og vår innsats er som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag 1 onsdag (spillestopp kl 18.55):
Kamp 36. Sandnes Ulf - Tromsø 2,40 3,20 2,50
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere