RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sandstø fornøyd med ungguttene

Sist oppdatert:
Arne Sandstø ga ungguttene sjansene mot Elfsborg etter 1-4-tapet for Start. Han likte det han så. Se sammendrag her.

LA MANGA (Nettavisen): ODD GRENLAND - ELFSBORG 0-0: 18 år gamle Marius Enger fikk en sjelden sjanse fra start på topp for Odd, og var nære ved å bli tomålsscorer. Unggutten måtte likevel gå målløs av banen, men Sandstø var fornøyd med spissen og de øvrige ungguttene likevel.

VI FULGTE KAMPEN DIREKTE

- Vi gjør en bra kamp mot den svenske seriemesteren, og burde ha vunnet, spesielt ettersom vi spilte mot ti mann i store deler av andreomgangen.

- Marius Enger gjør en god kamp på topp, er flink til å holde på ballen, og vender hurtig. Bare så synd han ikke scorer i dag, sier Odd-treneren.

God Svindal Larsen
Skryt for også 19 år gamle Magnus Lekven på midtbanen, men det var først da Tommy Svindal Larsen kom inn etter pausen at det virkelig ble fart i Skiens-laget. 33-åringen har slanket seg betydelig i vinter, og dominerte midtbanen etter innhoppet. Mål ble det imidlertid aldri, uten at Odd-spillerne var så altfor deprimert over det.

- Vi hevet oss kraftig etter Start-kampen, mener Fernando de Ornelas.

- Husk at vi spilte mot den svenske seriemesteren, minner Pelle Nilsson om.

Selv ble han dyttet opp som spiss i sluttminuttene, en rolle han har hatt flere ganger tidligere.

- Det blir ofte slik hvis vi trenger mål på slutten.

- Jeg bruker å vinne en del inne i boksen, men dessverre så ble det slutt på innleggene etter at jeg kom inn, sukker svensken.

Jarstein ut med skade
Rune Jarstein ble for øvrig byttet ut etter en halvtimes spill, men det skal ikke være noen fare med den landslagsaktuelle keeperen.

- Jeg fikk meg en smell tidlig i kampen, og det flimret og var tåkete for meg etterpå.

Han håper han ikke har pådratt seg en hjernerystelse.

- Fortsatt har jeg vondt i hodet, men jeg regner med å være kjapt tilbake igjen, beroliger 22-åringen, som vartet opp med en klasseredning da den gamle Charlton-proffen Matthias Svensson klinte til fra kort hold etter et kvarters spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere