RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sandstø må forklare seg

Sist oppdatert:
Etter å ha kritisert dommernes prestasjoner i kampen mot Ham-Kam, må Odd-trener Arne Sandstø nå forklare seg overfor Norges Fotballforbund (NFF).

- Det er det dårligste jeg har sett av en linjedommer i Tippeligaen noen sinne. Vi vant på tross av at vi spilte mot 12 mann i samtlige 90 minutter. Han hadde ikke solen i øynene engang. Ufattelig, sa Sandstø til TV 2 Nettavisen rett etter kampen.

Han opprettholdt kritikken dagen derpå.

- Vi hadde fullstendig kontroll på kampen i 1. omgang, men etter pause dømmes det 98 prosent i favør av Ham-Kam. I straffesituasjonen reagerer ikke dommeren før linjemannen begynner å vifte, til tross for at det er klar filming, sa han da.

Dommerne nevnte kritikken i sin rapport, og nå krever NFF en forklaring fra Odd-treneren.

- Men det betyr ikke at sjansene for at han straffes er større eller mindre. Det betyr bare at vi har bedt om hans side av saken. Vi kan ikke bare tro et eller annet i denne saken. Vi må også få hans redegjørelse, sier NFFs fagsjef, Thor Grønnerud, til TV 2 Nettavisen.

Sandstø har fått frist ut uka til å komme med forklaringen sin. Mener NFF at Sandstø med sine uttalelser har sådd tvil om dommerens integritet, kan det ende med straff for Odd-treneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere