RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sandstø tror Svindal blir klar

Sist oppdatert:
Odd-trener Arne Sandstø håper på Tommy Svindal Larsen og frykter ikke Mikel.

Med 32-årige Svindal Larsen på laget har Odd vunnet fem av seks høstkamper. Søndag venter et forsterket Lyn på Ullevaal, hvor Oslo-klubben står uten tap i de 14 siste eliteseriematchene.

Og mens Tommy Svindal Larsen har slitt med en leggskade i det siste, har Lyn plutselig tre hjemkomne nigerianere og Manchester Uniteds Mads Timm på plass.

Kjente ikke smerter
- Tommy har småjogget litt hele uken, og trente først med ball i går. Etter treningen var han småstiv baki leggen, men kjente ikke smerter. Han var i godt humør etter økten, og jeg er optimistisk med tanke på at han blir kampklar, sier trener Sandstø til TV 2 Nettavisen.

Odd må unnvære Fernando de Ornelas, som er klubbens nest mest-scorende med fem mål, på grunn av suspensasjon. I tillegg er Christian Flindt Bjerg og Morten Knutsen uaktuelle på grunn av skade og sykdom. Espen Ruud er også tvilsom, men tester formen på ettermiddagens trening.

- Ikke skremt
Statistikken på Ullevaal viser at klubbene står med tre trepoengere hver, mens en match har endt uavgjort.

- Vi har delt litt på poengene i Oslo, og vet vi møter et lag som jobber steinhardt, og som forstår at man må stå på for å vinne matcher. Men det at Lyn ikke har tapt hjemme på 14 forsøk skremmer ikke. Lillestrøm hadde jo heller ikke avgitt tre poeng på Åråsen før vi kom på besøk, sier Arne Sandstø.

- Kan bli negativt med Mikel
Han frykter ikke John Obi Mikels mulige comeback.

- Han vil nok ikke heve laget så mye på kort sikt. Lyn har vært gode uten Mikel, og det kan bli negativt for laget dersom en som har vært borte så lenge og trent lite med klubben, plutselig skal skyve ut en annen. Det har dessuten vært mye støy rundt ham, og det blir interessant å se hvordan han takler alt oppstyret utenfor banen i kamp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere