Sandstø raste etter seier

BRISKEBY (TV 2 Nettavisen): Odd-trener Arne Sandstø raste mot den ene linjemannen etter seieren mot Ham-Kam. - Det er det dårligste jeg har sett i Tippeligaen noensinne. Grusomt! tordnet Sandstø!

28.06.04 11:16

Les KAMPFAKTA og SPILLERBØRS her!

(Ham-Kam - Odd-Grenland 2-4): Og han ga seg ikke med det.

- Vi vant på tross av at vi spilte mot 12 mann i samtlige 90 minutter. Han hadde ikke solen i øynene engang. Ufattelig, frådet en meget frustrert Odd-trener.

Mens han var i det krigerske hjørnet, slaktet han også andreomgangen til laget sitt. Sikkert med Sogndal’s opphenting i forrige runde i bakhodet.

- Vi rygget alt for langt etter hvilen. Det går ikke an! Det skal vi ha en omgang på i morra, tordnet han. Dog med et lite smil om munnen da han kunne beskrive seieren. - Vi gjør en taktisk god første omgang der vi klarer å spille gjennom midtbanen og får til noen fine overganger som vi heldigvis scorer på.

God Hoff
Ham-Kam virket i den omgangen uvanlig slitne og tunge i beina. Når gjestene skrudde på turboen slet hjemmelaget med å henge med. Det ble meget synlig i det 36.minutt da Odd spilte ut vertene med et raskt mønsterangrep og scoret sitt andre mål på et drøyt minutt.

Anført av en opplagt Espen Hoff, ble det flere hurtige kontringer der Ham-Kam ble tatt på senga. Hoff selv bredsidet inn en psykologisk veldig viktig 1-3 scoring, da hjemmelaget så ut til å kunne kjempe seg tilbake i kampen etter pause. Nok en gang var det etter en nydelig, hurtig kontring tatt rett ut av læreboka. Banens bestemann fikk også ros av sjefen etter kampen.

- Espen (Hoff) spilte godt i dag. Han var fantastisk til å starte og hadde luket vekk de lilleputt-feilene han har hatt, skrøt Sandstø.

Hoff selv var naturlig nok et eneste stort glis etter kampen og fremhevet gnisten i laget.

- Det var framgang for min del og det er alltid godt å score. Jeg har merket det på trening denne uka at det har vært bra tenning, sa den gode vingen.

Finale
Ståle Solbakken var enig i at spillerne hans virket tunge i første omgang uten at han helt skjønte hvorfor.

- Vi blir straffet for noen dumme feil da, men får et brukbart trykk på Odd i andre omgang. Da var dem på gyngende grunn, men så fikk vi et nytt mål i mot. Odd var effektive, mente Solbakken.

Kampen sto og vippet lenge og Axel Smeets ordnet ny spenning igjen på slutten da han klinte ballen i krysset fra 30 meter. En utsøkt scoring og ifølge Solbakken var det hans eneste både på trening og i kamp. Det hjalp så lite når Anders Rambekk punkterte kampen med et velplassert skudd etter nok en herlig opprulling.

Etter en god vårsesong var det naturlig nok dette siste tapet som preget humøret. – Det er den siste kampen som huskes best men det er den neste som gjelder. Kampen mot Sogndal blir en liten finale. Den blir veldig viktig og husk at det ikke er lenger en fjorten dager siden alle sa at vi var så fryktelig gode, avsluttet Ham-Kam treneren, som håper at det ordner seg med en ny spiller i form av Garfield Reed, landslagsspiller fra Jamaica.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.