Gå til sidens hovedinnhold

Sandvolley-streiken over

Etter to timer ble spillerstreiken i sandvolleyball-VM avblåst.

Klokka 12 var banene tømt for spillere i sandvolleyball-VM. Spillerne krevde en reforhandling av kontrakten de er blitt tvunget til å signere for å få spille i verdensserien og VM. I tillegg ville de ha lov å organisere seg i en spillerorganisasjon.

Disse to punktene var det ikke kommet til enighet om.

To timer senere reddet imidlertid et kompromiss det videre VM-spillet.

- Det er blitt enighet om et kompromiss. Det går på at det internasjonale volleyforbundet går med på å reforhandle kontraktene. Under visse forutsetninger tillater de også at vi danner en spillerorganisasjon, sier Vegard Høidalen til TV 2 Nettavisen.

- Forhandlingene om detaljene i dette tas senere, fortsetter han.

Klokka 14 var spillerne derfor tilbake på banen.

For Høidalen og makker Terje Øvergaard gikk det imidlertid ikke bra på banen torsdag. Luna/ Garcia Thompson fra Spania slo de to i to strake sett, 21-16 og 21-18. Dermed endte det ferske laget på 33. plass totalt.

- Resultatet er greit nok, men det er ikke spillet. Vi er et nytt lag som ikke er gode nok til å avansere, men vi hadde håpet på en seier istedenfor to tap her. Men med så rufsete og unøyaktig spill går ikke det, sier Vegard Høidalen.

Fire kamper med norsk deltakelse skal avvikles i løpet av dagen: Nila Håkedal og Ingrid Tørlen skulle startet sin kamp mot brasilianske Shelda/Adriana Behar klokken 12.00, Martin Engvik og Kjell Arne Gøransson er satt opp mot Kinas bestelag klokken 13.00, mens Jørre Kjemperud/Tarjei Skarslund og Iver Horrem/Bård Inge Pettersen i utgangspunktet skal i aksjon henholdsvis klokken 15.00 og 19.00.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken