Sang for gamlesjefen

Charlton-manager Alan Pardew måtte tåle mishagsytringer fra sine tidligere fans i West Ham.

Charlton-manager Alan Pardew måtte tåle mishagsytringer fra sine tidligere fans i West Ham. Foto: (AP/Scanpix)

West Ham-fansen var så frustrerte at de begynte å synge for Charlton-manager Alan Pardew, som fikk sparken som West Ham-manager før jul.

24.02.07 20:56

CHARLTON-WEST HAM 4-0: Sanger som "Det er bare én Alan Pardew" og "Du er ikke drakten verdig" runget i West Ham-svingen utover kampen, som ble et mareritt for West Ham. På West Ham-benken satt, ironisk nok, manager Alan Curbishley, mannen som i fjor ledet Charlton, og bet seg i tungen.

I sesongens store rollebytte i Premier League var det én klar vinner (Pardew) og en klar taper (Curbishley). Men kanskje rykker de begge ned til slutt.

Løfter seg

Etter en forfredelig start på sesongen har Charlton fått sving på sakene den siste tiden. 4-0 over West Ham ga laget en solid dose selvtillit - og sendte laget forbi West Ham på tabellen. "The Addicks", fremdeles uten Thomas Myhre, er nå kun tre poeng unna sikker plass.

- Det var ukomfortabelt å høre West Ham-fansen synge, men vårt samarbeid er over. Min jobb er å sørge for at Charlton holder seg i Premier League, og forhåpentligvis så vil vi klare det, sa Pardew til Sky Sports etter kampen.

Pardew ledet West Ham til en god sesong i fjor, som ble kronet med en plass i FA Cup-finalen mot Liverpool.

- Helt utslått

Alan Curbishley, som ledet Charlton i 15 suksessfulle sesonger før han ga seg i fjor, har slitt fælt som West Ham-manager. Siden knallstarten med 1-0-seier over Manchester United 17. desember, har ikke "The Hammers" vunnet en eneste gang i ligaen på 10 forsøk.

- Jeg er helt utslått, akkurat som fansen. Det er forferdelig å se på oss om dagen. Det er vanskelig å si hva som nøyaktig er galt, men vi må ikke gi oss. Vi må satse på at det snur mot Tottenham neste helg, sa Curbishley.

Siden islandske Eggert Magnusson tok over klubben, kastet ut Pardew og hentet inn Curbishley, har ting gått galt på Upton Park. En liten trøst er at spisstjernen Dean Ashton snart er spilleklar etter lang tids skade.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag