Gå til sidens hovedinnhold

Sapara blir i Rosenborg

Men Erik Hoftun tror slovaken får nye muligheter til klubbskifte.

Tyrkiske Besiktas er ute etter Rosenborgs Marek Sapara, men slovaken må vente før han kan sette seg på flyet til Tyrkia.

Rosenborgs sportslige leder Erik Hoftun bekrefter at klubben ikke kommer til å selge noen av spillerne før overgangsvinduet stenger på tirsdag.

Beslutningen allerede tatt
- Vi hadde et styremøte på mandag, hvor vi ble enige om at vi ikke ønsker å selge noen i dette vinduet. Så kom Besiktas på banen, men dette er en beslutning vi allerede hadde tatt. Det er ikke lenge igjen til seriestart, og vi hadde ikke mulighet til å erstatte ham på så kort tid, sier Hoftun til Dagbladet.no.

Den 26 år gamle midtbanespilleren mente at trønderne opptrådte useriøst da de ikke ville snakke med Besiktas om en overgang, men Hoftun avviser at det ikke har vært kommunikasjon mellom klubbene.

- Vi har snakket med Besiktas, det har vært kontakt mellom klubbene, forteller han.

- Må prestere i Rosenborg
Men selv om Sapara blir i Trindheim for denne gang tror den sportslige lederen likevel at slovaken fort kan få muligheten til å fortsette fotballkarrieren et annet sted.

- Jeg er ganske sikker på at Marek tar steget ut til en større klubb enn Rosenborg, det kan fort bli allerede i neste vindu. For å få den muligheten må han prestere i Rosenborg. At han er skuffet har jeg forståelse for. Men vi skal prøve å snakke med ham, og få ham til å legge det bak seg, sier Hoftun.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin

Kommentarer til denne saken