RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sarpsborg-spiller klar for Aafk

Foto: Heiko Junge
Kjetil Rekdal forsterker med Jo Nymo Matland.

Det bekrefter Sarpsborg på sine hjemmesider.

- Aalesund og Sarpsborg 08 er enige om en overgang for Jo Nymo Matland, så sant han består den medisinske testen og blir enig om de personlige betingelsene, men klubbene er enige, bekrefter sportssjef Bjørn Inge Nilsen på Sarpsborgs hjemmesider.

Sportssjefen vil ikke kommentere overgangssummen.

- Jeg skulle gjerne sagt noe konkret, men kan ikke det. Det jeg imidlertid kan si, er at både vi og Aalesund er fornøyde, sier Nilsen.

Sarpsborg vil ikke garantere at pengene fra salget vil gå til forsterkninger.

- Altså, nå er ikke dette styrebehandlet ennå, men vi må nok også ha noen inn. Hvor mye av pengene som vil bli brukt på å få til det, har vi ennå ikke bestemt oss for. Styret har ikke tatt et standpunkt der, men jeg regner med vi får se en eller flere nye Sarpsborg 08-spillere i høst, sier sportssjefen.

Det spekuleres i at Jonathan Parr selges til QPR, Swansea eller West Ham, noe som nå forsterkes av at Aalesund henter venstreback Matland fra Sarpsborg.

Matland er spilleklar for Aalesund fra 01. august.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere