Gå til sidens hovedinnhold

Sats på Chelsea i Ligacupfinalen

Chelsea har en egen evne til å trekke det lengste strået i jevne kamper, og vi tror ikke dagens ligacupfinale blir noe unntak.

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Oppskriftsmessig utfall
Ligacupfinale på Wembley. Tottenham røk 0-2 i seriekampen på Stamford Bridge i midten av januar. Fem kamper uten tap i serien siden den gang. Har også fire cupkamper i samme periode, spilt hele ni kamper på en drøy måned. King og Chimbonda er tilbake etter skader. Dawson fortsatt usikker.

Chelsea har radet opp ettmålseirer etter årsskiftet. Har manglet en håndfull faste i lang tid, men Avram Grant har nå bortimot fulltallig tropp å velge fra. Lampard og Terry mangler kamptrening, og kan bli å finne på benken fra start.

Begge lagene spilte Europa-cup i midtuken, der flere spillere ble hvilt. Chelsea var på Hellas-tur, mens vertene fikk en grei gjennomkjøring mot svak motstand hjemme i London. Vi tror på en jevn kamp, og da er en knepen Chelsea-seier nærliggende. U i neste objekt settes på bongen.

Reiser seg med full styrke
To bortetap på rad for Real Madrid har gjort gullkampen i La Liga spennende igjen. Nytt tap i den første av to kamper mot Roma i Champions League tirsdag. Suverene 11-0-0 på eget gress i ligasammenheng, 7-0 over Valladolid sist kamp her. Har noen fravær, men gode alternativer.

Michael Laudrups Getafe går mot nok en sterk plassering, selv med en katastrofal innledning på sesongen. Var i aksjon torsdag, da AEK Athen ble slått 3-0 i returoppgjøret i Uefa-cupen. 3-2-7 totalt på fremmed gress. Granero er ute med karantene, midtbanen allerede klart svekket av skadefravær.

Getafe klarte 1-1 her i fjor, Madrid vant det omvendte møtet inneværende sesong med 1-0. To Real Madris-tap på rad er sjelden kost, og vi ser ikke bort fra at dette blir nok en oppreisning med solid margin. H med 0-1 fra start kjøper vi.