*Nettavisen* Sport.

Sats på Leeds

Foto: Jarl Fr. Erichsen (Scanpix)

Vi tror Flo & co vinner komfortabelt til over tre ganger pengene i kveld.

14.01.08 14:04

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Ligue 2. Brest sterke hjemme, 6-2-1, men dårlig bortestatistikk holder laget rundt midten av tabellen. Le Havre ligger på andreplass. Tapte sin andre kamp for sesongen i bortemøtet med habile Sedan nylig, men er fortsatt divisjonens beste bortelag med 6-1-2.

En del fravær i begge leirer, hjemmelaget savner blant annet førstekeeperen. 2,40 for 1-1 er naturligvis utelukket. 2,30 for gjestene tåler sammenligning, og tas med i mangel på alternativer.

Stø kurs mot Championship
Crewe har ikke vært i aksjon siden 1. nyttårsdag. Slo da Tranmere 4-3 etter avgjørelse i sluttminuttene og spill 11 mot 10 siste halvtimen. 0-2-6 på de åtte foregående. Fire poeng skiller ned til lagene med rød skrift. 6-2-4 hjemme, to av tapene har kommet med klar margin. Keeper Williams og Schumacher er usikre, Jones uaktuell.

Leeds kjørte over svake Northampton sist, etter 1-2-2 på de fem foregående. 6-3-3 på bortebane, fire av seirene med ett mål. Marques er på landslagsoppdrag, Thompson trolig klar etter skade. Hele fire nye spillere er hentet inn og tilgjengelige fra start.

To ukers pause for hjemmelaget tror vi kan ha blitt i overkant. Leeds hadde ledet divisjonen med åtte poeng uten poengstraffen på 15 poeng. Statistikken heller mot ettmålseier til bortelaget. Vi går likevel for en klar seier til Leeds, som har vært enten/eller den siste tiden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag