RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sats på målfattig semifinale

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Nettavisen tror lagene er mest opptatt av å holde tett bakover når Wembley er neste stopp.

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Målfattig på Stamford Bridge
Semifinale i Ligacupen, returkamp om to uker. Chelsea har hatt marginene på riktig side når det har blitt 10 poeng på de fire siste i Premier League. Skader og karantener har satt sitt klare preg på laguttaket i julen, og nå har Drogba, Essien og Kalou reist til Afrika. Mikel er derimot med, og Carvalho klar etter karantene. Cole er tilbake fra sin skade, trolig gjelder det samme keeper Cech. Lampard og Terry blir ikke å se på banen.

Everton taper for de beste, og har stålkontroll på lagene på nedre halvdel. Flau exit i FA-cupen med 0-1 hjemme for Oldham i helgen. Pienaar er ikke med. Yobo, Cahill, Neville og Howard er ikke klarert for spill ennå, men normalt spiller de med den ”diagnosen”. Arteta er suspendert.

1-1 da lagene møttes her tidligere i høst. Tittelforsvarer Chelsea mangler offensiv slagkraft, og dersom Cahill mot formodning ikke spiller, blir det nok ikke mange Everton-mål heller. 1,60 for maksimalt to scoringer i kampen brukes.

Nærliggende med poengdeling
Orient begynte sesongen over all forventning, men er lettere å kjenne igjen nå. Alle turneringer inkludert er kun 2 av de 12 siste kampene vunnet, mye U. Har falt utenfor play off på dårligere målforskjell. Kan glede seg over spissen Gray tilbake, men keeper Morris og Fortune er fortsatt uaktuelle. Thelwell og Ibehre er nye på skadelisten den siste tiden.

Tranmere ligger tre poeng bak på tabellen. Som vanlig god poengfangst hjemme i Liverpool, 3-4-5 på fremmed gress. Goodison er suspendert, Shuker og Davies uaktuelle med skader. Myrie-Williams og Greenacre er usikre.

Brukbar sjanse for at dette ender uten en vinner. 2,90 for poengdeling kan vurderes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere