RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sats på ny Frisk-seier

Foto: SCANPIX
Frisk Asker er i kjempeform, og får tillit til odds i toppklasse.

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Frisk Asker henger bra med på tredjeplass med 13-3-6 til nå. Sist ble det en grei 5-2 seier hjemme mot formsterke Comet, og de har tre klare seirer på de fire siste kampene. 4-3-4 på fremmed is.

Møter overmakten igjen
TIK har prestert brukbart i det siste, men det blir sjelden poeng. 0-1-6 på de sju siste kampene, men de to siste har endt med knepne hjemmetap mot VIF og Stjernen. Trønderne er klar jumbo med svake 3-1-18 totalt, og de har kun vunnet en av elleve hjemmekamper. Lagene har spilt mot hverandre tre ganger tidligere denne sesongen, og Frisk har vunnet samtlige. Sist de gjestet Trondheim vant de hele 7-2. Frisk Asker har fart og aggressivitet, og er et klart bedre lag enn TIK.

1,80 for minimum tomåls seier er i toppklasse, og vi forsøker en innsats.

Liten tvil om hvor poengene havner
Linköping viser fin form, og har kun tapt en av de sju siste kampene. Sist ble det to poeng borte mot Skellefteå etter at de lå under med 0-3. Hjemme fosser de frem, og de kan vise til kruttsterke 10-1-1 på egen is til nå. Nestjumbo Brynäs knuste sist Södertälje med hele 10-2 hjemme, og laget har med det vunnet tre av de fire siste kampene. Seirene har dog alle kommet på egen is. De tapte 0-6 borte mot Linköping for snaue to uker siden, og laget er til denne kampen rammet av sykdom.

1,40 er ikke stort, men dette skal vertene vinne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere