Klikk her for å se våre V5-forslag

Han hadde en av årets råeste oppvisninger denne sesongen, 2 Wesley H. Limburgia (V5-5/DD-2) da han seiret sist på den fantastiske km. tiden 1.12,1 sist. Hingsten til Ove Wassberg vant med et hav av meter og ga beskjed om at han er en topphest. Vi tror 6-åringen fortsetter seiersmarsjen og bankertipper naturligvis favoritten i V5-finalen.

Dagens løp starter med et oppgjør der fire hester bør holde på kupongen. 5 Kremson får denne gangen Svein Ove Wassberg i sulkyen. Det kan gi Krembest-sønnen det lille ekstra som skal til for å toppe premielisten. Ringheim-traveren har hatt en fin sesong hittil og møter relativt overkommelig motstand. 4 Gjerde Åsar er kanskje den beste hesten og blir gjerne favoritt. Vi vil imidlertid få påpeke at han ikke har vært som best den siste tiden. Han er nok best på sprint, men bortsett fra favoritten er ikke dette selskskapet avskrekkende. 1 Pål Stjernen vant sist. Kan gjenta om han får det rette opplegget. 7 Drav Svint er bedre enn raden. Er i det minste en fidus på tidligere meritter. Nå er formen svært usikker.

For Nettavisens eksperttips tast her

1 Global Knockout er den beste hesten i V5-2. Holder han innersporet tror vi unge, lovende Herman Tvedt har kontroll og sender hesten inn til karrierens niende seier i det syttende forsøket. Hesten er god til å forsvare seg. Skulle han bli forbigått innledningsvis kan andre bys inn i kampen. 4 Wilson Star har vokst med oppgavene og vist seg som en hest med hodt vinnerinstinkt. 7 Delphis Lantern er bra på sitt beste. Formen er noe usikker. 8 Park Angel og 9 Naomi Dryad er andre objekter som er verdt å streke dersom man først garderer favoritten.

9 Papounet (V5-3) er en vinner i feilfri utgave. Burde kanskje vært disket for flere galopper sist, men kom i mål som treer etter å ha vist overlydsfart mellom galoppene. Han er en outsidertype, men unngås galopp kan vi ikke skjønne at han skal tape dette løpet. 1 Negotiable er startrask. Rogalendingen sitter trolig direkte i tet. Han slipper heller ikke til noen. 5 Ocean Laser trener bra. Danskeimporten passes i sitt første løp i ny regi. 3 Lovely Boszorg er bra på sitt beste. Aldri vunnet løp og hatt en liten pause, men skulle et par av forgrunnsfigurene svikte kan hoppa fort "sitte der". 12 Zico H. Limburgia tapte i sportrekningen, men har kvaliteter som rekker til en plass der fremme.

2 Kandidaten er nok den beste i V5-4/DD-1. På papiret har han en skreddersydd oppgave. Vi har stor tro på seier. Skulle han svikte er løpet veldig åpent og nær sagt alle kan da vinne. 6 Sibbe er sterk som få. Holder han seg i trav kan han være en seiersaspirant. 8 Borg Trolla har formen helt på topp. Sporet er vrient, men kommer hun bra til skal sjansen være bra for ny seier. 10 Lykkje Liv holder sin fine form til tross for et tett løpsprogram. Se ellers litt opp for 11 Elvekongen som er mye bedre enn raden.

Ønsker du vært V5-forslag taster du her. For Dagens Dobbel tast her .

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook