Thor Hushovd, Heinrich Haussler og Tyler Farrar.

Til sammen utgjør de Milano-Sanremos farligste trio. Hvis de bare klarer å samarbeide.

Skal forvirre med atypisk taktikk
Nøkkelen til en eventuell Garmin-Cervélo-seier ligger i å få disse tre stjernene til å samarbeide og jobbe mot et felles mål. For å klare å få til det er sportsdirektør Jonathan Vaugheters forberedt på å spille et høyt taktisk spill.

- Jeg tror vi er nødt til å legge opp en veldig atypisk taktikk, forteller han til cyclingnews.

- Rittet kan utvikle seg i tre-fire forskjellige scenarier, og for hvert scenario har vi en rytter som bør kunne hevde seg.

- Muligheten til å forvirre alle andre er vår største fordel i dette rittet.

Hushovd skal være offensiv
Thor Hushovd kan melde at han er klar til lørdagens klassiker, og at han anser seg selv som en vinnerkandidat. Han har aldri lagt skjul på at han ønsker å vinne en klassiker iført regnbuetrøyen, og at Milano-Sanremo står høyt oppe på listen over ritt han ønsker å vinne.

- Jeg er i god form og skal normalt være med å kjempe om seieren i dette rittet. I forhold til i fjor føler jeg meg mye, mye bedre, kan verdensmesteren opplyse.

Hushovd har stor tro på at laget kommer til å bite godt fra seg.

- Vi får se hvordan det ligger an etter Cipressa og Poggio. Etter disse bakkene må vi samle oss og gjøre de riktige tingene. Vi har ikke snakket om hvordan vi skal løse det ennå, men vi skal legge en klar plan, slik at alle vet hva de skal gjøre.

Nordmannen hinter allikevel om at han kan komme til å kjøre mer offensivt på slutten av rittet i år enn det vi har sett av han tidligere.

- Jeg kommer til å kjøre tøft i finalen. Jeg får se hva som skjer og prøve å svare på angrep. Jeg tror ikke det er umulig at en gruppe som går løs på Poggio kan holde unna til mål, det må bare være en gruppe med de riktige folkene, som samarbeider godt.

- Spiller vi kortene våre riktig tror jeg laget har store muligheter for å gjøre det bra, avslutter nordmannen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Haussler med friske bein
Heinrich Haussler har et spesielt forhold til Milano-Sanremo. I 2009 var han ekstremt nære en seier, men måtte se seg slått med noen millimetere av Mark Cavendish.

- Dette rittet har alltid vært et ritt jeg har ønsket å vinne, spesielt ettersom jeg var så nære en seier i 2009. Vi får se hva lagtaktikken blir og hvordan rittet utvikler seg, men det er klart jeg ønsker å vinne.

Haussler brukte Paris-Nice som oppkjøring til årets første monument, istedenfor Tirreno-Adriatico. Mange mener at det ikke er en optimal oppladning, men australieneren er har tro på sitt eget opplegg.

- Jeg kjørte Paris-Nice i 2009 og da fungerte det bra, så jeg ønsket den samme oppkjøringen i år. Årets Paris-Nice rute var ikke like hard som den har vært de siste årene, så jeg trengte ikke å gå så dypt ned i kjelleren for å fullføre. Derfor har jeg friske bein denne helgen.

Farrar satser på spurt
Mens Hushovd og Haussler helst ser at rittet blir avgjort i en spurt i en liten gruppe, håper Garmins storspurter, Tyler Farrar, at det blir en større gruppe som kommer samlet mot mål.

- For meg er det best om det blir en spurt mellom 50-60 mann, sier amerikaneren.

- Det flotte med dette laget er at vi har ryttere som kan gå med om det er en liten gruppe på fem mann som sliter seg løs, samtidig som vi har en rytter som meg, som bør sitte med om en større gruppe gjør opp om seieren.

- For meg er det bra om det blir en større gruppe, for laget er det ikke så farlig om det blir en mindre gruppe, konkluderer spurteren.

Hvordan det hele ender kan dere følge via vår LIVE-sending.