Gå til sidens hovedinnhold

Satser på Brann på Tippekupongen

Les hvorfor hjemmelagene innfrir på en spennende midtukekupong.

Andreas Faye-Schjøll har hatt stor suksess med tippetipsene på sportspill.no. Siden oppstarten 10. mars har tippeforslagene hans gått 37.065 kroner i pluss.

Les skaderapportenfor Tippeligaen før du spiller.

Vi kan glede oss over en midtukekupong med full runde i Tippeligaen og Adeccoligaen. Det er tett mellom kampene nå, det er ikke mer enn tre dager siden de fleste lagene var i aksjon. Søndagskupongen sist inneholdt forøvrig en rekke overraskende resultater, og den eneste som klarte 12 rette var en kar fra Hammerfest som spilte Lyntipping for 32 kroner. Vi gratulerer. Dette er ganske illustrerende for norsk fotball om dagen, den er rett og slett vanskelig å forutse.

Men vi slutter ikke å analysere av den grunn, og hvis vi skal spille Lyntipping blir det i tillegg til rekkene vi tipser om i dag. God research på form, skader og andre faktorer vil gi oss flest gevinster i lengden, noe vi forsåvidt har bevist ved et par anledninger allerede. Vi går for 12 rette i dag også.

Vinn på trav i kveld: Sjekk V65-tipsene!

Brann - Tromsø
Det har løsnet litt for Brann nå. Etter en dårlig start var de nær seier i 1-1 kampen mot Vålerenga. 4-0 seieren over Strømsgodset runden etter var flott. Godset er kanskje ikke landets mest kyniske og strategiske bortelag, men Brann fikk uansett vist fint spill og selvtilliten kom tilbake i laget. Sist fikk Brann ett poeng borte mot Odd, og de er nå over streken, med 9 poeng og 2-2-1 på hjemmebane.

Tromsø har innledet meget sterkt og tar poeng i nesten hver kamp. 6-2-1 på de ni første og de deler tabelltoppen med Aalesund. På bortebane har de 2-1-1, tapet kom for Lillestrøm.

Oddstips onsdag: Nå løsner det for Rosenborg

Branns ene målvakt Jørgen Mohus er ute med skade i tre til seks uker, som han pådro seg i kampen mellom Brann 2 og Vadmyra. Birkir Már Sævarsson soner karantene.

Tromsø er noe svekket foran dette oppgjøret. På midtbanen er Kara ute med karantene (fristende å lage ordspill her, men vi lar være). I hans fravær får Helge Haugen, Mads Reginiussen eller Tommy Knarvik sjansen, hvis han er på beina, forteller trener Per-Mathias Høgmo. Sigurd Rushfeldt vil muligens spille lite eller ingenting, siden han pådro seg en skade i leggen i tilsvarende oppgjør i fjor, og vått, mykt og oppsparket naturgress fikk skylden da. Underlaget er det samme i dag. Også Mohammed Ahamed får trøbbel med leggene når underlaget blir for mykt, han måtte gå av banen allerede etter 20 minutter i bortekampen mot Molde. Lokalpressen i Tromsø forteller at Mika Koppinen er skadet og at Jade North må steppe inn som midtstopper. Keeper Sead Ramovic er trolig tilbake mellom stengene. Tommy Knarvik (hæl) er fortsatt ute. Hans Julius Eriksen Norbye (strekk) rekker heller ikke kampen.

Tromsø vant tilsvarende oppgjør i fjor 4-2. Brann vant 2-0 på Alfheim.

Brann kan ha litt fordel av underlaget i dag, bare det at Rushfeldt og Mo ønsker å slippe å spille på potetåkeren i Bergen er allerede en fordel. Med Koppinen ute også, begynner Tromsø å ligne et svekket lag. Hvis Brann spiller opp mot sitt beste, slik de gjorde mot Strømsgodset, vinner de i dag. Vi setter ren H i kamp 1.

Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Rosenborg - Stabæk
Rosenborg er stadig ubeseiret. Laget som vant seiren overlegent og kun tapte én kamp i fjor har innledet med 2-2-0 på hjemmebane, og formen er stabilt god.

Stabæk er et stykke unna formen, og det går trått nå. De slo Odd på bortebane i årets første kamp, men siden har bortekampene gitt 0-2-1, og i bortkampen mot Viking sist var de lite oppfinnsomme. På hjemmebane går det ikke stort bedre, og det er et svakt og skadeplaget Stabæk som reiser til Trøndelag i dag. At trener Jönsson tydeligvis er på vei vekk, teller også negativt. Men på det området er Rosenborg i en lignende situasjon.

Rosenborgs målgarantist Rade Prica har slitt med skade i det siste, men har trent som normalt denne uken og er klar til denne kampen. Han spiller trolig ikke hele kampen. Det ser også positivt ut for Vadim Demidov. Roar Strand er med i troppen igjen etter et langre sykdomsfravær, men han er ikke klar for mer enn et kort innhopp foreløpig, sier Medisinsk koordinator i Rosenborg, Haakon Schwabe. Moldskred er ute med skade, Simen Søraunet Wangberg (rygg) står over.

Troppen mot Stabæk: Daniel Örlund, Erik Bråthen, Mikael Lustig, Vadim Demidov, Mikael Dorsin, Alejandro Lago, Markus Henriksen, Anthony Annan, Fredrik Winsnes, Abdou R. Traoré, Gjermund Aasen, Per Ciljan Skjelbred, Steffen Iversen, Kjell Rune Sellin, Trond Olsen, Roar Strand og Rade Prica.

Stabæk har som kjent skadeproblemer. Espen Hoff (lårhøne) er med i troppen mot RBK, men det er uvisst om han starter. Verken Daniel Nannskog (strekk på baksiden av låret), Pontus Farnerud (lysk), Diogo (strekk på baksiden av låret), Johan Andersson (kne), Torstein Andersen Aase (hodeskade) og Morten Morisbak Skjønsberg (kne) spiller i kveld.

Stabæk har 4 seire, 1 uavgjort og 9 tap på 14 forsøk på Lerkendal.

Som Stabæk selv sier på sine hjemmesider, så er ett poeng det beste de kan håpe på her, uten at de oppgir noen annen grunn enn at Rosenborg har spilt uavgjort i alle sine tre TV-oppgjør så langt. En kamp som kunne vært jevn hvis Stabæk hadde hatt alle sine beste menn på plass, ser for oss ut som en klar hjemmeseier. H i kamp 2.

Få scoringsvarsel for ditt favorittlag!

Sandefjord - Kongsvinger
Dette må dessverre for de involverte betegnes som et bunnoppgjør. Sandefjord har bare fire poeng etter ni runder. Disse er tatt på hjemmebane mot Molde og Odd i sesongens to første hjemmekamper. Senere har Sandefjord tapt 0-1 hjemme for Aalesund og Vålerenga. I bortekampen mot Lillestrøm sist viste Sandefjord ingenting som kunne minne om fotball på høyeste nivå.

Kongsvinger skrangler videre i sitt Tippeliga-comeback. De klarte ett poeng hjemme mot Viking sist. På bortebane har de kun 2-1 seieren i Hønefoss å vise til.

Sandefjords Marciano (blødning i kneet) er tilbake i full trening, men det er uvisst om han er kampklar mot Kongsvinger. Visekaptein Olav Zanetti (strekk) og kaptein Martin Jensen (leddbånd kneet) er fortsatt uaktuelle. Karantene: Panajotis Dimitriadis (tre gule).

Kongsvinger har de samme ute nå som var ute på søndag: Mange Sturød (brudd i leggen) er ute noen uker til. Keeper Olav Dalen sliter med en punktert lunge. Kai Olav Ryen (korsbånd) og keeper Conny Månsson (korsbånd) mister trolig hele sesongen. I dag er også Olav Tuelo Johannesen og Edier Frejd ute med karantene.

Sandefjord har et brukbart tak på Kongsvinger fra tiden i Adeccoligaen.

Det er Kongsvinger som har vist best takter den siste tiden av disse to. Noe stort bortelag er de imidlertid ikke, og dette er Sandefjords store sjanse til å få en etterlengtet seier og litt selvtillit tilbake i troppen. Mot et noe svekket Kongsvinger skal Sandefjord ta sesongens andre hjemmeseier. H i kamp 3.

Strømsgodset - Odd
Strømsgodset vinner hjemme og taper borte. De er nå Tippeligaens beste hjemmelag med 5-0-0 og 12-4 i målforskjell. Dette er ikke et nytt fenomen for Godsets vedkommende, snarere et kjennetegn.

Odd har 2-4-3 på de ni første, ikke veldig dårlig, men langt fra bra nok. På bortebane har de 1-2-1 etter seier i Kongsvinger i mars, deretter 1-1 i Sandefjord, 1-1 mot Start og nå sist det stygge 1-6 tapet for Vålerenga. Pilen peker med andre ord nedover, i takt med at de har møtt tøffere og tøffere motstand. Sist var det Vålerenga som spilte utrolig bra, og det blir feil å tro at Odd nå er et dårlig bortelag, slik vi ser det. Men i dag møter de altså seriens sterkeste hjemmelag.

Strømsgodsets skaderapport: Jo Inge Berget (smell i foten) stilte opp med krykker på treningen mandag, men har et håp om å rekke kampen mot Odd. Kim André Madsen (skulder) rekker ikke Odd-kampen, men kan bli klar til oppgjøret mot Lillestrøm. Kaptein Alexander Aas er fortsatt ute med strekk på innsiden av kneet. Steffen Nystrøm (kne) ventes tilbake først etter sommerferien.

Godset har tatt ut troppen: Lars Stubhaug, Adam Larsen Kwarasey, Glenn Andersen, Lars Sætra, Krister Aunan, Joe Riddez, Komlan Amewou, Øyvind Storflor, Jo Inge Berget, Ola Kamara, Jim Johansen, Fredrik Nordkvelle, Mads Ryghseter, Marcus Pedersen, André Hanssen, Muhamed Keita, Lars Christopher Vilsvik, Alfred Sankoh, Petar Rnkovic.

Hos Odd er Magnus Myklebust og Tommy Svindal Larsen fortsatt ute med skade. John Anders Bjørkøy mister resten av sesongen.

3-1 til Godset i fjor. I alt 5-0-3 fordel Godset på Marienlyst, Odd har ikke vunnet her siden 2001.

Vi har ikke tror på noen ny, overlegen hjemmeseier til Godset i dag. De møter et fysiskt sterkt lag i Odd, med spisser som er kapable til å score. Odd har også en del å bevise etter smellen mot Vålerenga sist. Vi mener det er riktig å spandere en HU-gardering i kamp 4.

Viking - Haugesund
Viking er middels i mye av det de foretar seg, men på hjemmebane er de sterke. 2-2-0 og 7-1 i målforskjell hittil. Tromsø og Lillestrøm har fått med seg hvert sitt poeng herfra.

Haugesund har innledet klart best av de nyopprykkede, og har bare tapt to av fem bortekamper. Å vinne på bortebane har de ennå ikke klart, men 0-0 mot Brann, 1-1 mot Lillestrøm og 0-0 mot Stabæk duger borte, så lenge man vinner nesten alt hjemme. Kan Haugesund klare ett poeng i Stavanger også?

Til denne kampen, som begge lag omtaler som Rogalands-derbyet, har Viking tatt ut denne troppen: Rune Almenning Jarstein, Artur Kotenko, Trond Erik Bertelsen, Stefan Gislason, Håkon Skogseid, Tomasz Sokolowski, Vidar Nisja, Patrik Ingelsten, Alexander Ødegaard, Christian Landu Landu, André Danielsen, Andreas Ulland Andersen, Tommy Høiland, Birkir Bjarnason, Indridi Sigurdsson og Ole Marius Aasen.

Vi legger merke til at Bjarnason er tilbake, han spilte mot Kongsvinger sist med en beskyttelsesskinne på albuen, og ga hele laget et løft med sitt gode spill og evne til å få laget til å fungere helhetlig. Børre Steenslid mister kampen, det gjør også Martin Fillo, Jørgen Horn, Joakim Austnes og Gojko Ivkovic, som også er skadet.

Haugesund har bortimot skadfritt lag, men det er nå bekreftet at John Pelu (hamstring), Juska Savolainen (ankel) og Sten Ove Eike spiller ikke mot Viking. Haugesunds Avis skriver at Chris Pozniak og Tor Arne Andreassen trolig erstatter Allan Olsen og Martin Christensen. Djedje Victorien er uaktuell grunnet fødsel.

Flere tidligere lagkamerater møtes i dag. Et hjemmelag uten tap tar imot et bortelag uten seier, og Viking er selvsagt store favoritter. Men det er ingen tvil om at Haugesund vil gjøre en ekstra innsats for å få med seg noe fra det de kaller slaget om Rogaland. Bortelaget er i god form, og det blir nok en jevn kamp dette. Vi tror på Viking, men tar høyde for at Haugesund kniper et poeng på form og ren entusiasme. HU i kamp 5.

Vålerenga - Hønefoss
Vålerenga viser styrke i år. De står med 3-1-0 på hjemmebane, og 6-1 over Odd sist var årsbeste og vel så det. Det blomstrer blant både unge og eldre talenter, og det scores mye mål. 10-2 er målforskjellen på hjemmebane, der kun Rosenborg har klart å få med seg et poeng så langt.

Hønefoss er fortsatt i bunnen etter 1-1 hjemme mot Molde sist. På bortebane har de slått Stabæk i det som av andre blir betegnet som et ran av poeng, ellers er alt tapt. Hønefoss' sifre på bortebane fra sesongstart er 0-2, 0-6, 1-5, 1-0 og 0-2.

Vålerengas trenerteam har plukket ut en 18-mannstropp til onsdagens hjemmekamp mot Hønefoss. Birger Madsen pådro seg en liten smell i hofta mot Strømsgodset lørdag og er ikke aktuell for spill møt Hønefoss. Adnan Haidar kommer inn i troppen for Madsen. Karantene: Bojan Zajic (fikk to kampers karantene for VIF 2 og må derfor sone helt frem til cupkampen mot Oppsal 13. mai).

Vålerengas tropp mot Hønefoss: 1 Lars Hirschfeld, 30 Kristian Krohn-Holm, 3 Andreas Nordvik, 4 André Muri, 6 Freddy dos Santos, 11 Morten Berre, 14 Bengt Sæternes, 17 Mohammed Fellah, 19 Dawda Leigh, 20 Mostafa Abdellaoue, 21 Luton Shelton, 23 Kristofer Hæstad, 24 Stefan Strandberg, 25 Mohammed Abdellaoue, 27 Adnan Haidar, 28 Harmeet Singh, 31 Kristian Brix, 33 Amin Nouri.

For Hønefoss var Leo Olsen og Madiou Konate (begge strekk) ute med skade foran mot Molde-kampen. Ellers ser det greit ut med troppen. Erik Hagen spilte en omgang sist før det bar ut igjen med det tilbakevendende skadeproblemet, men han kan få spilletid i dag igjen, mot tidligere lagkamerater. Lars Lafton (akilles), David Hanssen (ankel) og Benny Olsen spiller ikke mot Vålerenga.

- Bare seier er godt nok, uttaler Martin Andresen foran denne kampen, og vi er definitivt enig. Ikke umulig at Hønefoss vil legge seg lavt og prøve å forsvare seg til et poeng eller kuppe kampen på en kontring. Vi kan kanskje ikke forvente at Vålerenga scorer seks mål i dag også, men to eller tre bør de klare i løpet av 90 minutter mot seriens svakeste lag. H i kamp 6.

Bodø/Glimt - Løv-Ham
Glimt har vært bunnsolide på hjemmebane så langt. 3-0-0 er hjemmefasit etter 4-1 over Lyn, 2-0 over Strømmen og 5-0 over Sundet.

Løv-Ham er et lag vi alltid regner med, fordi de har et høyt potensiale, mange unge og dyktige spillere og et maks-nivå der de kan slå hvem som helst i denne divisjonen. Hittil i år har det variert ganske mye, og det har blitt 2-1-2 hittil. På bortebane har det blitt tap mot Tromsdalen og en fin 4-1 seier i Nybergsund.

Innbyrdes oppgjør domineres av seire til laget som har hjemmebane.

Etter 0-0 borte mot Fredrikstad uttaler en middels fornøyd Glimt-trener "Vår nye venstrekant, Stefan Johansen, er rask og involvert i det meste, og han skaper stadig muligheter. Jonas Kolstad gjorde en solid jobb i mål." Det ser bra ut med troppen.

Løv-Ham manglet Nicolai Misje, Kevin Dure, Fredrik Heggeland og Marius Solberg mot Mjøndalen sist, i en kamp man ble kjempet ut av stilen og tapte 0-2. Disse kan være ute eller starte på benken i dag.

Glimt på hjemmebane blir nok for vanskelig selv for Løv-Ham. Litt skader i troppen og tap sist hjelper ikke på selvtilliten heller, og selv om Løv-Ham er kapable til det meste på en god dag, tror vi det blir tap i dag mot et hjemmelag som ser veldig sterke ut blant de nest beste. H i kamp 7.

Mjøndalen - Follo
Fjorårets leverandør av hjemmeseire og bortetap, Mjøndalen, har lagt om stilen. Sist vant man 2-0 borte over Løv-Ham, etter et tap 1-3 hjemme for Moss. På hjemmebane står Mjøndalen nå med 1-0-1, og det er kanskje tidlig å felle dom over det tradisjonelt typiske hjemmelaget, men vi er litt usikre på hva vi kan forvente fra Nedre Eiker i år.

Follo har ennå ikke vunnet en kamp i Adeccoligaen, og en viktig årsak til dette er at de nesten ikke scorer mål. 0-3-2 og 1-4 i målforskjell etter fem spilte gjør at vi ikke kommer til å se et over/under 2,5 mål-spill på Follo på langoddsen før de begynner å score eller slippe inn litt mer. De scoret ett mål hjemme mot Sandnes sist, men satt samtidig solid bakkerekord i baklengsmål: 3, og kampen var tapt. Dette holder ikke, ikke engang på Adecco-nivå.

På Mjøndalens nettsider ser vi at Lars Granaas og Kenneth Karlsen er ute med skader. Ingen av disse var med sist, og vi kan nok forvente å se disse igjen: Anders Rotevatn - Joachim Olsen Solberg, Daniel Herrera, Glenn Hilleren, Erik Midtgarden - Baboucarr Sarr (Martin Strange, 88. min), Christian Smedrud, Mads Hansen - Bajram Ajeti, Adrian Paul (Fabian Andersen, 68. min), Abdurahim Laajaab (Henrik Hontvedt, 85. min).

Follo spilte 0-0 borte mot Sarpsborg, i en kamp der Sarpsborg var store favoritter til å vinne. I den andre bortekampen ble det tap i Ranheim. Vi holder som vanlig Mjøndalen som favoritter på hjemmebane, men vi er redd for at Follo kan krige seg til et nytt 0-0 resultat. At Follo skulle klare å vinne har vi liten tro på, i og med at de ikke scorer mål. Det blir HU i kamp 8, der U bare har 19 prosent på folkerekka i øyeblikket.

Nybergsund - Fredrikstad
Sundet svinger om dagen. Fra 0-5 tap i Bodø til 3-1 seier i Strømmen. 2-1-2 på de fem første, hjemme i Nybergsund har det blitt seier over Mjøndalen og tap for Løv-Ham.

Til å være tippet som serievinnere ser Fredrikstad noe slappe og uengasjerte ut i våre øyne. De reddet seg inn borte mot Lyn sist og vant 2-1 etter en meget sen scoring av Piiroja, en av de få FFK-spillerne som svettet i løpet av kampen. Men vi skal ikke være alt for nedlatende heller, for fjorårets nedrykkere har 2-21 på de fem første, noe som holder til fjerdeplass på tabellen, og da har de møtt både Glimt og Lyn, de to andre nedrykkerne fra i fjor. 1-0-1 på bortebane så langt for Fredrikstad.

Lite skadeinfo å oppdrive på lagene, men Nybergsund stilte med disse sist: Sandbuløkken - Fazlagic, Sørum, Lund, Radulovic - Heier Solbakken, Olouch, Williams(Bråtebæk 94.) - Mendy(Fuhre 78.), Ojo, Johansson(Eggen Persgård 93.)

Fredrikstad er favoritter også i denne kampen, men dette er helt åpent i våre øyne. Mye mål kan det fort bli, siden begge lag variener i prestasjonene. Sundet har ikke spilt uavgjort hjemme, Fredrikstad har ikke spilt uavgjort borte, og vi satser på en avgjørelse en av veiene i dag også. Sundet virker som et enten-eller lag hittil. HB i kamp 9.

Sarpsborg 08 - Ranheim
Sarpsborg innledet hjemmesesongen med 3-0 over Østfoldrivalene Fredrikstad. Sist ble det bare 0-0 mot anti-målgarantisten Follo. 3-0 er fin målscore på hjemmebane etter tre kamper.

Ranheim leder Adeccoligaen etter 4-0-1 innledningsvis. På bortebane har de tapt for Sogndal og vunnet mot et meget skadeskutt Tromsdalen. Ranheim-ledelsen er meget nøkterne når de blir spurt om medaljer, opprykk, best i Trøndelag og lignende ting av journalister. De er nyopprykket og skal først og fremst etablere seg på Adecco-nivået og dyrke frem trønderske talenter for Rosenborg. Så langt ser det meget lovende ut.

For hjemmelaget mangler fremdeles Stian Andersrød, Martin Mathisen, Michael Røn og Joakim Eyde. Øyvind Hoås og Michael Trulsen er begge tilbake etter skader. 203 centimetersmannen Hoås er tilbake og spiller trolig fra start.

For Ranheim er Michael Karlsen, Geir Holthe og Albert Berbatovci er usikre foran denne kampen.

Fredrikstad fikk ungjelde på Sarpsborg Stadion, og vi tror ikke det går stort bedre med Ranheim. Det kan virke risikabelt å tippe mot serielederen, og vi sier ikke at Ranheim er noe dårlig lag, langt i fra, men de har bare vunnet en av to bortekamper og har nok vært litt heldige som har avgjort alle de jevne hjemmekampene i sin favør. Med Øyvind Hoås på plass i angrepet skal Sarpsborg ta dette med et par mål. H i kamp 10.

Annonse: 43.320 innspilt på Biri lørdag 1.mai

Strømmen - Moss
Strømmen skuffet sist da de tapte 1-3 hjemme for Sundet. De lot Sundet slippe til alt for lett, og bortelaget scoret på sine tre første muligheter. Det er vanskelig å vite hvor mye vi kan forvente av Strømmen i år. Noe topplag blir nyopprykkerne neppe med det første. 0-2-1 på hjemmebane så langt, i dag jakter de sin første hjemmeseier.

Moss ligger midt på tabellen etter 2-1-2 innledningsvis. Sist ble det tap på hjemmebane 2-3 for Lyn, 0-0 mot Tromsdalen før det. Sist bortekamp var mot Mjøndalen, der Moss snudde kampen på mesterlig vis og vant 3-1 på Nedre Eiker. Da ble vi imponert, men siden har vi typisk nok blitt skuffet.

Strømmens nyervervelse Hassane Dosso gikk rett inn på laget og spilte fra start sist uten at det hjalp.

Strømmen vil nok ta seg sammen etter fadesen i første omgang mot Sundet sist. Vi tror på en jevn batalje på Strømmen stadion, der uavgjort er nærmest, men med to av divisjonens mest uberegnelige lag i aksjon blir det en HUB-gardering i kamp 11.

Tromsdalen - Bryne
Tromsdalen har 1-2-2 på de fem første. Sesongstarten har vært preget av fravær og skader på flere av de sentrale spillerne. På hjemmebane har de slått Løv-Ham og tapt for Ranheim.

Bryne ser ut til å være best hjemme på Jæren i år også. 2-0-1 og 8-1 i målforskjell hjemme, men bare 0-1-2 og 1-3 i målforskjell på bortebane. De har imidlertid en tropp som er blant de sterkeste i divisjonen når alt stemmer.

Tromsdalen melder at det ser litt lysere ut med tanke på skadesituasjonen, men fortsatt er disse ute eller usikre: Preben Y. Hanssen (benbrudd), Eirik Sørensen (korsbåndsoperasjon), Reidar Waage (lår, ute et par uker til), keeper Morten Bredal-Thorsen (finger ut av ledd), Fredrik Riise Allertsen (tretthetsbrudd) og Eirik Erlandsen (omgangssyke, tilbake i løpet av kort tid). Spesielt Waage er et alvorlig fravær, da han som regel scorer når han er på banen. Den nye keeperen har ikke gjort noen feil ennå, men han er ung og uerfaren.

Bryne har skadefri tropp.

Bryne blir vår favoritt i denne kampen, men de har ikke fått det til på bortebane så langt. De har sjansen i dag, mot et skadeplaget hjemmelag. Tromsdalen er tradisjonelt sterke i nord, og de vant tilsvarende kamp 3-2 i fjor. Denne kampen bør helgarderes, noe vi også gjør på det store systemet, men på 96-rekkern satser vi på en avgjørelse og markerer HB i kamp 12.

Klikk her for å levere dette 96-kroners spillforslaget.

Klikk her for å levere det store 486-kroners spillforslaget.

96-rekkers systemet:

HTML EMBED
Tipping Midtuke, frist: 05.05.2010 18:55
1. Brann - Tromsø H
2. Rosenborg - Stabæk H
3. Sandefjord - Kongsvinger H
4. Strømsgodset - Odd H U
5. Viking - Haugesund H U
6. Vålerenga - Hønefoss BK H
7. Bodø/Glimt - Løv-Ham H
8. Mjøndalen - Follo H U
9. Nybergsund IL-T - Fredrikstad H B
10. Sarpsborg 08 - Ranheim H
11. Strømmen - Moss H U B
12. Tromsdalen - Bryne H B

486-rekkers systemet:

HTML EMBED
Tipping Midtuke, frist: 05.05.2010 18:55
1. Brann - Tromsø H
2. Rosenborg - Stabæk H
3. Sandefjord - Kongsvinger H
4. Strømsgodset - Odd H U
5. Viking - Haugesund H
6. Vålerenga - Hønefoss BK H
7. Bodø/Glimt - Løv-Ham H
8. Mjøndalen - Follo H U B
9. Nybergsund IL-T - Fredrikstad H U B
10. Sarpsborg 08 - Ranheim H U B
11. Strømmen - Moss H U B
12. Tromsdalen - Bryne H U B

-

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Kommentarer til denne saken