RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Satser på Zuccarello

Foto: Reuters/Scanpix
Utrolig nok ga det ikke uttelling mot Montreal Canadiens.

MONTREAL - NY RANGERS 1-0:

Mats Zuccarello Aasen ble hentet opp til New York Rangers fra reservelaget fordi NHL-klubben fikk mange skader i desember. Nå er de fleste spillerne friskmeldte, men fortsatt er den 23 år gamle nordmannen i Rangers.

Det er ikke så overraskende når man ser på hvordan Zuccarello har spilt. Som NHL-eksperten Barry Melrose uttalte til Nettavisen tidligere denne uka, har Zuccarello spilt så godt at han vanskelig kan sendes ned til reservelaget igjen.

Fikk ros av kommentatorene
Trener John Tortorella belønnet osloguttens innsats med mye istid, både i spill fem mot fem og i overtall lørdag kveld, i bortekampen mot Montreal Canadiens.

Zuccarello viste igjen at han definitivt hører hjemme i NHL. Han viste faktisk mer enn det; Zuccarello viste at han med tid trolig vil bli en virkelig stjerne i ligaen.

Strålende pasninger, kvikke vendinger, hard jobbing langs vantene - Zuccarello gjorde alt unntatt å skape mål.

Dette ble også lagt merke til av kommentatorene til CBC, som mot slutten av andre periode omtalte 23-åringen som kampens beste spiller på det tidspunktet.

Bommet på pucken
Det var likevel Montreal som satte inn 1-0-målet, gjennom Scott Gomez etter 18,34 minutter av midtperioden.

Mats Zuccarello Aasen var ikke like synlig i den tredje perioden, selv om Rangers dominerte stort og vant skuddstatistikken her 19-6.

40 sekunder før slutt misset Zuccarello på en sprettende og kranglete puck som var på vei ut av Montreals sone. Dette skjedde mens Rangers-målet sto tomt fordi Tortorella hadde tatt ut Martin Biron i et forsøk på å få utligningen.

Det åpnet døra for Tomas Plekanec, som enkelt kunne sette inn 2-0 for Montreal.

Rangers fikk aldri pucken forbi Carey Price og måtte dermed tåle sitt fjerde strake nederlag.

Fortsatt på sluttspillplass
New York Rangers ligger fremdeles på sluttspillplass i den østre avdelingen med sine 62 poeng. Når 55 av 82 grunnseriekamper er spilt, har Rangers fem poeng ned til Atlanta Thrashers og seks poeng ned til Carolina Hurricanes, som bare har spilt 52 kamper og ligger på niendeplass. De åtte beste i avdelingen går videre til sluttspillet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere