RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Satset 50 - vant 140.000 kroner

Sist oppdatert:
De to kameratene satset en femtilapp på at både Start og Aalesund begge skulle vinne 6-0 i forrige serierunde i 1. divisjon - og endte opp med 140.000 kroner hver.

På nettstedet Gamebookers.com var oddsen 51 både på at Start og Aalesund skulle vinne 6-0 i hver oppgjør. Den ene vinneren, som ønsker være anonym, forteller at de kombinerte satsingen slik at den totale oddsen totalt ble 2601.

- Jeg valgte gamebookers først og fremst på grunn av den solide oddsen. Hos Ladbrokes var blant annet oddsen på 6-0-seier i de to oppgjørene bare 13, sier han til TV 2 Nettavisen.

Nervepirrende
Start slo Tromsdalen 6-0, og opprykksrival Aalesund knuste Pors 6-0.

- Begge lagene ledet 5-0 til det gjenstod fem minutter eller noe sånt. Så kom de siste scoringene. Det var helt utrolig spennende. Jeg orket ikke å følge med, sier den lykkelige vinneren av 140.000 kroner.

Totalt måtte Gamebookers ut med 280.000 kroner, men pengene er allerede på konto hos de dyktige - og heldige - vinnerne.

- Vi har allerede mottatt pengene. Det er ikke alltid like lett når du spiller på nettet, men Gamebookers har vært veldig seriøse og flinke, sier han.

Hva skal du bruke pengene til?

- Jeg skal i hvert fall kjøpe meg en ny mobil. Og kanskje begynne å spare til bolig, forteller den heldige vinneren, som til vanlig studerer i Bergen.

Sats på LSK
Han har totalt vunnet over 150.000 kroner på tippespill på nettet hittil i år, og har blant annet tidligere jobbet med å sette odds for ulike tippeaktører på nettet.

- Skal jeg komme med et tips for spilleglade nordmenn i helgen, så sett pengene på Lillestrøm-seier over Rosenborg i kvartfinalen i cupen. Her er det muligheter for å skaffe seg gode penger. Jeg skal i hvert fall sette noen hundrelapper på LSK, forteller tipperen som nå er 140.000 kroner rikere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere