RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Satte Ohr på det

Sist oppdatert:
MOLDE STADION (TV 2 Nettavisen): Endelig løsnet det for Molde i angrep, etter at Stian satte Ohr på det.

MOLDE-TROMSØ 2-1: - Vi var bra kollektivt. Tidligere har det vært for store avstander i laget, og vi har hatt problemer med å finne hverandre, men i dag jobbet vi som et lag, sier Stian Ohr til TV 2 Nettavisen. Han fikk også skryt av treneren Bo Johansson.

Klikk her for spillerbørs
Her ser du scoringene gratis

- Stian gjorde en glimrende kamp, ja. Det var kanonbra laginnsats idag, selv om tilfeldighetene avgjorde. Tromsø kunne med litt flaks lett ha vunnet, det var en jevn kamp, er en fornøyd Moldetreners vurdering av kampen.

For forutsigbart
- Vi har vært for forutsigbare i angrep i de første kampene, det var mer absolutt mer variasjon i dag, mener Ohr, som håper at laget kan ta med seg erfaringene fra denne kampen videre.

- Om dette var vendepunktet for oss, er for tidlig å si, vi må bare fortsette å jobbe hardt i hver eneste kamp fremover, fortsetter han.

Rob Friend scoret sitt første mål for sesongen mot Tromsø, og er fornøyd med pasningen spissmakker Ohr serverte ham.

- Det var en flott crosspasning, akkurat slik jeg vil ha dem, smiler han.

Nødvendig seier
Bo Johansson var en tydelig lettet mann etter Moldes første seier denne sesongen.

- Dette var så absolutt en seier vi trengte, det var nødvendig for oss å vinne i dag, sier Johansson alvorlig.

Med tanke på at neste motstander for Molde er Viking borte, så er det lett å forstå at et tap mot Tromsø ville vært katastrofalt for klubben.

- Nå kan vi gå til den vanskeligste bortekampen denne sesongen med en positiv innstilling, dette var en psykisk viktig seier, mener Petter Rudi.

- Slitekamp
Tromsøs Lars Iver Strand har fått mye kritikk for dårlig spill i det siste, men hevet seg et hakk i kampen mot Molde, med målgivende pasning på scoringen til Ole Martin Årst.

- Dette var en slitekamp, som kunne ha bikket begge veier. For min egen del er det jo positivt at jeg skaper såpass som en målgivende, formen er for så vidt stigende for min egen del, sier Strand til TV 2 Nettavisen.

Karim Essediri er skuffet over at det ikke holdt hele kampen for Tromsøs del.

- Det var en jevn kamp, vi spilte bra den siste halvtimen av første omgang, og hadde vi fortsatt slik i andre omgang, så hadde vi vunnet, mener Essediri, som ellers ikke har noe nytt å fortelle om sin kontraktsituasjon.

- Jeg har sagt at vi setter strek, nå vil jeg holde fokus på å spille fotball fremover, jeg har verken sagt ja eller nei til å forlenge kontrakten med Tromsø, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere

Mest lest