RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Satte punktum for Carew

Sist oppdatert:
DRAMMEN (TV 2 Nettavisen): - Jeg har satt punktum for saken, sa landslagstrener Nils Johan Semb uttallige ganger da han møtte et samlet pressekorps i forkant av Norges første trening.

Saken han sikter til er selvfølgelig den famøse episoden der Carew slo Riise. En sak som har utviklet seg til å bli en stor farse og som toppet seg da Carew talte til pressen i Roma. Senere har jo Semb svart med å ekskludere Carew fra fremtidige landslagsopptedener før han tar kontakt med landslaget og melder seg til tjeneste.

Men da Semb møtte pressen tirsdag kveld ønsket han ikke å si stort om saken.

- Vi har hatt en kort orientering før treningen og vi ønsker ikke å si mer om saken. Jeg satte punktum for denne saken på lørdag og ønsker å fokusere på treningene denne uken og kampen på lørdag.

Semb ble etter hvert tydelig irritert over at fokus fortsatt er på Carew-saken.

- Kan dere ikke spørre om kampen mot Luxemburg? ba Semb pressen etter å ha avfeid spørsmålene gang på gang.

Riise: - Fin fyr

Også John Arne Riise sier han nå er ferdig med det som skjedde forrige gang Norge forberedte seg til kamp i Drammen.

- Jeg er ferdig med saken. John er en fin fyr og vi er venner. Jeg håper han kommer tilbake på landslaget så fort som mulig. Han er en god spiller og en type vi trenger, sier Riise.

Ikke pratet med Olsen

At Norge skal slå Luxembourg regner de fleste som ganske sikkert, men landslagets skjebne ligger vel så mye i Danmarks hender. Danmark må ta poeng fra Bosnia på bortebane for at Norge skal få kvalifiseringsplassen. Men Semb har foreløpig ikke gitt sin danske kollega Morten Olsen tips om hvordan Bosnia kan beseires.

- Nei, jeg har ikke vært i kontakt med Olsen. Men det jeg vet er at det vil bli en heksegryte i Bosnia. Det blir ingen lett kamp for Danmark, sier Semb.

Selv med forfall fra Carew, Ronny Johnsen, Steffen Iversen, Henning Berg, og med Bergdølmo ute på grunn av gult kort, føler Semb at troppen han disponerer er god nok mot miniputten Luxemburg.

- Vi har bra midtstoppere i Claus Lundekvam, Brede Hangeland og Trond Andersen i troppen, så selv om både Berg og Johnsen er ute, føler jeg vi er godt forspent selv om vi har skader defensivt, sier Semb.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere