RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
KUN TIL BRUK PÅ PROCYCLING.NO
KUN TIL BRUK PÅ PROCYCLING.NO Foto: Tim De Waele (©TDWSport.com)

Saxo Banks plan B kan ryke

Sist oppdatert:
Jurgen Van Den Broecks fremtid blir snart avgjort.

Omega Pharma-Lotto-rytteren Jurgen Van Den Broeck gjorde karrierebeste med sin femteplass i sammendraget i årets Tour de France.

Den 27-år gamle belgieren sies å være Bjarne Riis og Saxo Bank sin «plan B» om det viser seg at Alberto Contador får en dom som hindrer han i å stille til start i Tour de France neste sesong.

Belgiske Sportwereld melder at Van Den Broecks manager skal i møter med Omega Pharma-Lotto-ledelsen denne uken. Saxo Bank-interessen styrker Van Den Broecks forhandlingsposisjon betraktelig, belgieren vil forlenge avtalen med to år og forbedre sine økonomiske betingelser.

Riis må med andre ord handle raskt om han fortsatt skal ha muligheter til å hente Van Den Broeck til Saxo Bank.

Omega Pharma-Lotto har tidligere uttalt at de skal til Tour de France med Van Den Broeck, Phillipe Gilbert og André Greipel neste sesong. Sammenlagtkandidaten er muligens ute etter garantier på at han vil bli satset på.

Med både Gilbert og Greipel inn på laget kan det fort bli mange kokker. I år mønstret belgierne et lag som stort sett var bygget rundt Van Den Broeck.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere