*Nettavisen* Sport.

Scharner spiller for fremtiden

Paul Scharners tid i Brann ser ut til å gå mot slutten. I kveld spiller østerrikeren sannsynligvis for fotballfremtiden sin mot Nord-Irland.

12.10.05 17:28

Det er bare å belage seg på at Paul Scharner høyst sannsynlig spiller sin siste kamp på Stadion i hjemmekampen mot Odd.

I kveld vil mange øyne være rettet mot Branns midtstopper når han rusler ut på Ernst Happel Stadion. Spiller han en god kamp mot Nord-Irland er håpet at det skal dukke opp flere beilere enn Birmingham, noe som vil være gunstig både for ham, Brann og for Hardball AS som eier rettighetene til spilleren.

Den foreløpige status er at Birmingham har sendt et signal om interesse og at Paul Scharner har svart positivt på det. Brann har så langt ikke hatt grunn til å foreta seg noe. For klubben er det viktig å få kveldens kamp unna. I den formen Paul Scharner har vært den siste tiden er sjansen høy for at han leverer nok en kamp av internasjonal toppklasse.

Scharner spilte en god kamp for Østerrike mot England lørdag, og etter det ble det på ny fart i overgangsryktene. Selv helte han bensin på bålet med følgende uttalelse til Birmingham Mail etter kampen:

- Jeg er interessert i å spille i Premier League. Jeg likte meg her i Manchester. Det er et flott stadion, og kanskje kommer jeg til å spille mange kamper her i fremtiden, sa Scharner.

Når Scharner nå har signalisert at han kan tenke seg å dra til Birmingham er det sannsynligvis bare et tidsspørsmål før han forlater byen. Hvor han havner er forsatt uvisst, men en byder er allerede på banen.

Brann-fans forbered dere: Hjemmekampen mot Odd blir etter alt å dømme Scharners siste opptreden på Stadion, hvis det ikke skulle bli Royal League spill.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.