RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Scharner tilbake i Bergen

Sist oppdatert:
Brann-yndlingen sitter ringside når gamlelaget kriger om gull.

(iBergen.no): Den tidligere Brann-spilleren Paul Scharner kommer til Bergen lørdag sammen med sin agent og rådgiver Valentin Hobel. Spilleren har fortsatt kontakt med trener Mons Ivar Mjelde som har invitert spilleren til storkampen.

- Paul fikk en invitasjon av Mons om å komme til Bergen, det har vært snakk om det en stund. Paul har fortsatt en del kontakt med Mons og han gleder seg til å komme.

Da iBergen.no tok kontakt med Scharner var han ikke tilgjengelig, men Hobel sier følgende på hans vegne:

- Han gleder seg veldig til å komme tilbake til Bergen. Han likte seg godt i tiden han var der. Det er en flott anledning for ham til både å se et godt fotball-lag og treffe igjen Mons og gamle lagkamerater.

Ifølge nettstedet skbrann.org har Scharner spilt 53 kamper for Brann og scoret syv mål – alle scoringene er kommet i serien.

Scharner ble raskt en favoritt blant publikum og er fortsatt i Brann-fansens hjerter. Han er den Brann-spilleren som er blitt solgt for høyest sum. Da han gikk til Wigan i 2005 fikk Brann ca. 30 millioner kroner. Etter å ha kommet til Brann for rundt fem millioner var han for et lite gullfunn å regne.

Les flere saker på iBergen. no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere