Gå til sidens hovedinnhold

Schei Lindbæk-salg uroer fansen

Mens de andre Tippeliga-klubbene er i full gang med å styrke laget foran kommende sesong, solgte Viking overraskende den solide spissen Andre Schei Lindbæk til Las Palmas sent mandag kveld. - Jeg er nærmest rystet, sier pressetalsmann Rune Oftedal i Vikinghordene.

Andre Schei Lindbæk prøver på ny lykken i spanske Las Palmas.

- Andre Schei Lindbæk er en kjempegod spiller, men på grunn av skader har han ikke fått vist hva som bor i ham. Jeg reagerte derfor nærmest med sjokk og vantro da jeg fikk en SMS-melding om overgangen klokken ett i natt, sier Rune Oftedal i Vikings offisielle supporterklubb til TV 2 Nettavisen.

Han utdyper:

- Viking tar denne sesongen i bruk en ny flott stadion, og satser på å fulle tribunene. Men mange av tilskuerene i Stavanger kommer på kampene når Viking gjør det bra sportslig. Ett salg av en så god spiller som Schei Lindbæk er derfor urovekkende, fortsetter han.

Må finne erstatter

Rune Oftedal krever en erstatter. Egil Østenstad har vært nevnt, men i følge Stavanger Aftenblad vil Blackburn-spissen først kunne skrive under for Viking til høsten - om motivasjonen for Viking-spill skulle dukke opp.

- Egil Østenstad ville vært en strålende erstatter. Angrepet er per dags dato for tynt. Det er jo ikke lenge til Viking reiser til La Manga, og skal sette startelleveren, minner pressetalsmannen om.

- Målsetningen til Viking er å være blant topp tre hver sesong. Jeg fikk derfor ett slag i magen da Schei Lindbæk ble solgt. Han må erstattes fort, slår Rune Oftedal bestemt fast.

Han vil i løpet av dagen steppe opp på Viking-direktør Bjarne Berntsens kontor for å få en forklaring på det overraskende salget.

Håper på Hannes

- Heldigvis har Viking Hannes Sigurdsson i bakhånd. Han er den spilleren jeg håper vil blomstre denne sesongen, sier Oftedal.

- Men jeg håper likevel inderlig at Viking henter inn en ny toppspiss. Kanskje kan det være en idé å se mot Sverige, tipser pressetalsmannen.

- En ny flankespiller samt en ny god midtstopper hadde forresten heller ikke vært å forakte, legger Oftedal muntert til.

Les også:

Mer om Viking
Fakta Andre Schei Lindbæk

Si din mening om Schei Lindbæk-salget i debattfeltet under.

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene