RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(FOTO: SCANPIX)

Schei Lindbæk ledig på markedet

André Schei Lindbæk har gitt seg i tyske Rot-Weiss Essen. Nå leter han etter en ny klubb.

30-åringen har fortid fra klubber som Skeid, Molde, spanske Numancia, Viking, Las Palmas, Landskrona og Køge. Nå er han imidlertid ledig på markedet.

Han scoret tre mål for tyske Rot-Weiss Essen forrige sesong, og det uten å få altfor mye spilletid. Den tyske klubben slet imidlertid fælt, og etter sesongen endret seriesystemet seg i Tyskland. Dermed forsvant klubben ned ett nivå. Da var det ikke lenger så aktuelt for verken tyskerne eller Lindbæk å snakke om ny kontrakt.

Schei Lindbæk, som nå er på vei tilbake etter en akillesoperasjon, er dermed ute etter en ny klubb.

- Han kunne vel tenke seg å være ute lenger, men samtidig ser vi jo at det ikke er så lett å få kontrakt med Chelsea eller Bayern München etter et opphold i en tysk klubb som forsvant ned et nivå. I tillegg har han jo nå vært skadet, sier spillerens agent, Per A. Flod, til Nettavisen.

- Alt er likevel av interesse. Han er snart treningsklar igjen, og jeg ser ikke bort fra at han kan være interessert i å gå til en klubb på godt nivå også i Norge, fortsetter han.

PS. Schei Lindbæks siste store suksess var med danske Køge som han spilte for senest i 2007 - før oppholdet i Tyskland. I Køge var han lagets toppscorer med 11 mål på 13 kamper.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere