RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: JOHN THYS (Scanpix/Afp)

Schleck fortsetter i RadioShack

Sist oppdatert:
Avviser spekulasjoner om overgang til nytt lag.

I kjølvannet av Schleck-brødrenes offentlige krangel med Johan Bruyneel, sistnevntes ferske dopingtiltale og beskjeden om at lillebror Andy dropper Tour de France grunnet en skade han pådro seg i Critérium du Dauphiné begynte ryktene å svirre om brødrenes fremtid i laget.

Den franske sportsavisen l’Equipe har skrevet at brødrenes advokat jobber for å løse rytterne fra deres kontrakter med RadioShack. Det skal også være kontakt mellom Schleck-leiren og andre storlag om en overgang allerede etter inneværende sesong.

Stemningen mellom stjernebrødrene og sportssjef Johan Bruyneel har vært særdeles dårlig etter at Fränk Schleck brøt Giro d’Italia, noe som resulterte i en påfølgende krangel gjennom media.

Andy Schleck har nylig kommentert spekulasjonene og omtaler dem som «nonsense», ifølge wort.lu.

En talsperson for Flavio Becca, mannen bak Leopard-laget og fortsatt en sentral person i RadioShack, omtaler en overgang som «usannsynlig». Talspersonen dysset også ned ryktene om at Johan Bruyneel vil forlate laget ved å uttale at «det er gode og dårlige øyeblikk i et lag».

LES MER:Armstrong-sjef forferdet over dopingsak

Profesjonelle syklister og verdensturlagene kan ifølge reglementet sette seg ned å forhandle om overganger fra 1. august, men det er ingen tvil om at mye foregår i kulissene før denne datoen. Både Astana og Vincenzo Nibali har så godt som bekreftet italienerens overgang til det kasakhstanske laget.

Overgangsryktene florerer i internasjonal sykkelsport og vil fortsette å gjøre det i en god stund fremover, men skal vi tro Andy Schleck flytter verken han eller storebror på seg med det første.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere