*Nettavisen* Sport.

Schleck raser etter sparkingen av broren

Foto: ERIC LALMAND (afp)

Fränk Schleck tror han finner seg nytt lag.

05.07.13 22:28

Torsdag meldte RadioShack-Leopard at dopingutestengte Fränk Schleck ikke skal kjøre for laget når suspensjonen hans opphører om ni dager.

Den nyheten får broren hans, Andy Schleck, til å reagere.

- Jeg forstår ikke avgjørelsen. Jeg er skuffet og lei meg. Men jeg vil ikke si så mye. Kanskje bruker de det mot meg og gir meg fyken også?, sier Andy Schleck ifølge Wort.lu

Radioshack-rytter Frank Schleck har vært utestengt siden juli i fjor da han testet positivt for doping under Tour de France. Han fikk ett års utestengelse av Luxembourgs antidopingbyrå (ALAD).

Les også: - Vi feiret bursdagen til Alex på asfalten

Men yngstebror Andy tror ikke dopingdommen er årsaken til at Fränk ikke får fortsette i laget.

- Det må være noe annet bak avgjørelsen. Jeg tror ikke det har noe med karantenen å gjøre, sier han fredag.

Skal kjøre med Andy
Hovedpersonen selv også sjokkert over lagets beslutning. 33-åringens suspensjon går ut 14. og han var innstilt fortsette med laget.

- Jeg holdt hele tiden kontakt med laget og trente som normalt. Jeg forstår lite av lagets beslutning, men jeg må akseptere den, sier Fränk.

Les også: - Hadde sett dumme ut med Edvald-opptrekk

Nå er Schleck innstilt på å finne seg et nytt lag før Vuelta a España starter i slutten av august. Og til neste år er han sikkert på at han og Andy vil være lagkamerater.

- Jeg var veldig motivert på å returnere til konkurranse. Men jeg skal ikke legge opp. I 2014 vil jeg være på lag med Andy, sier Fränk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag