Forholdet mellom Schleck-brødrene og Johan Bruyneel er ikke blant de beste.

Sportsdirektøren har flere gang vært kritisk til de to brødrene, og det toppet seg da Fränk brøt Giro d’Italia etter 14 etapper.

Bruyneel var lite fornøyd, og uttalte at bare Fabian Cancellara var sikret plass på laget til Tour de France.

Les mer:Schlecks kan vrakes til Tour de France

Etter søndagens prolog i Criterium du Dauphine, var det Andy Schlecks tur til å sende et stikk rettet mot sjefen.

- Dersom jeg var manager, ville jeg ikke prøvd å løse problemene mine med rytterne gjennom media, sa Schleck etter prologen, ifølge Nieuwsblad.

- Jeg ville diskutert dem internt. Bruyneel gjorde det kanskje på grunn av sponsoren, som muligens begynner å bli utålmodig.

Det er liten tvil om at lagets sponsorer har grunn til å være bekymret. RadioShack har nemlig ikke prestert som man kunne forvente hittil i sesongen.

Med stjerner som Fabian Cancellara og Andy og Fränk Schleck, antok mange at laget ville dominere gjennom store deler av sesongen. Det har de ikke gjort.

Hittil står laget med tre seirer, to av dem takket være Fabian Cancellara. Den siste kom da Jakob Fuglsang kronet et meget godt comeback med sammenlagtseier i Luxembourg rundt søndag.

Andy Schleck ble for øvrig nummer 102 på søndagens, og tapte 28 sekunder til Bradley Wiggins på de snaue seks kilometerne.