Reaksjonene etter Manchester Uniteds svake Champions League-start har enda ikke lagt seg. Ole Gunnar Solskjærs Europa-sesong startet på pinlig vis etter å ha tapt 1-2 borte på kunstgresset i Bern tirsdag.

Cristiano Ronaldo sendte rødtrøyene i ledelsen med sin tredje scoring på to kamper, men et rødt kort på Aaron Wan-Bissaka før pause gjorde at Solskjær tidlig måtte ta grep fra benken.

Gjestene fra Manchester slet i undertall, noe som kulminerte med baklengsmål og 1-2 på overtid etter en skrekkelig feil av innbytter Jesse Lingard.

Tidligere keeperkjempe Peter Schmeichel mistenker at Solskjær hadde et halvt øye på ligakampen mot West Ham i helgen da han tok ut laget mot Young Boys, etter at blant andre Raphael Varane og Mason Greenwood startet på benken i Sveits.

Les også: TV 2 brukte retusjert Solskjær-bilde – så tok de feil i unnskyldningen sin

- Skjønner det ikke

Førstnevnte kom inn til pause da Solskjær måtte omrokere som følge av Wan-Bissakas utvisning, men Schmeichel stiller spørsmål ved om nordmannen tok ut et sterkt nok lag fra start mot sveitserne.

- Man kan alltid stille spørsmål ved laguttaket. Når neste kamp ikke er før søndag mot West Ham, og dette var første kamp i Champions League - hvorfor spiller du ikke med dine beste spillere? spør dansken retorisk ifølge Daily Mail.

57-åringen er også skeptisk til at Greenwood ikke kom på banen i Bern, og mener kantspilleren burde startet kampen sammen med Varane.

United-legenden skjønner også lite av at Solskjær valgte å ta Ronaldo av banen utover i den andre omgangen.

Les også: Forbauset Klopp: –⁠ Folk ser tydeligvis ikke nok fotball

Portugiseren ble erstattet av Jesse Lingard, som ble syndebukk da han spilte en forferdelig pasning som ble snappet opp og omsatt til 1-2 på overtid.

- Vi, som fans, ønsker at Ronaldo skal være på banen, uavhengig av om de nede i 10 spillere. Om han får ballen kan han få noe til å skje. United har lenge ønsket en sånn spiller, men i stedet setter han på en spiller som han forrige sesong sendte på lån, sier Schmeichel, og sikter til Lingard.

- Han er en spiller som Solskjær forsøkte å selge (forrige sesong, red. anm), og så erstatter han Ronaldo. Jeg skjønner det ikke.

- Hvorfor sette på Martial?

1-2-tapet gir en dårlig start i Champions League for Solskjær, som nå har tapt sju av 11 kamper i den gjeve turneringen siden han tok over som United-manager.

Den tidligere Molde-manageren kastet innpå Anthony Martial utover i den andre omgangen mot Young Boys, uten at Schmeichel skjønte stort av valget om å sette inn franskmannen.

- For å sikre et resultat når det er 1-1, og sette innpå Martial... Vi snakket om det, for det er veldig rart ettersom Martial ikke er særlig god til å forsvare. Han jobber ikke hardt, han er en målscorer og når man er nede i 10 spillere forventer man ikke å skape mange sjanser. Så hvorfor sette på Martial?

Manchester United møter West Ham kommende søndag. London-klubben har også vært i aksjon i Europa denne uken etter at de slo Dinamo Zagreb 2-0 på bortebane i Europa League torsdag kveld.