Ole Gunnar Solskjær er etter hvert vant med at mange av hans tidligere lagkamerater i Manchester United mener mye om jobben han gjør som manager i klubben.

Etter 0-1 mot Aston Villa i helgen og en tidvis svak prestasjon mot Villarreal, før Cristiano Ronaldo reddet de tre poengene på overtid i Champions League, har det kommet ny kritikk.

Les også: United-profilens reaksjon mot Solskjær vekker oppsikt

- Gi meg et navn

En som ikke stiller seg i hylekoret er imidlertid tidligere United-keeper Peter Schmeichel. Han mener nordmannen gjør en strålende jobb på Old Trafford.

- Han fikk ikke jobben på permanent basis til å begynne med og jobben er langt fra ferdig, men jeg synes han gjør det veldig bra, sier Schmeichel til Talksport.

Emneknaggen #OleOut er hyppig brukt i sosiale medier, selv i perioder der Manchester United gjør det bra.

Schmeichel har fått med seg de som krever Solskjær sparket, men kommer med en klar beskjed til de som hamrer løs på tastaturet.

- Det er mange typer overskrifter og #OleOut, og det er greit nok hvis du mener det, men gi meg et annet navn på en som kan ta over. Hvem kan gå inn og endre skjebnen til Manchester United på en brøkdel av et sekund? Jeg ser ikke den personen der ute, sier Schmeichel.

Les også: Rasende Glimt-spillere stormet mot dommeren

- Veldig fornøyd med Solskjær

Den tidligere storkeeperen mener Solskjær har en stor fordel med at han kjenner Manchester United ut og inn etter sin tid som spiller i klubben.

- Jeg er veldig komfortabel med Ole som Manchester United-manager. Han har United-DNA i seg, forstår klubben og hva som må gjøres. Både neste uke og om fem år.

- Jeg mener det er viktig. At det er gjennomtenkt og langsiktig, det klubben foretar seg. Hver gang vi har oppnådd suksess, har vi klart å forbli der oppe i lang tid. Jeg er veldig fornøyd med det Ole gjør, og jeg ser progresjon.

Neste oppgave for Ole Gunnar Solskjær og Manchester United blir hjemmekampen mot Everton klokken 13.30 lørdag.