Scholes jubilerte med mål

Etter poengtap i åtte av sine første 13 kamper var Manchester United nødt til å ta tre poeng mot Charlton lørdag. Ryan Giggs og Paul Scholes gjorde jobben.

20.11.04 17:13

MANCHESTER UNITED – CHARLTON 2-0: Sir Alex Fergusons utvalgte var totalt overlegne i første omgang på Old Trafford lørdag, men tok ikke ledelsen før Ryan Giggs satte inn 1-0 via et Charlton-bein fire minutter før pause.

Ledelsen var mildt sagt fortjent.

Fem minutter ut i andre omgang økte Paul Scholes til 2-0 med et saksespark. Darren Fletcher la inn fra høyrekanten, og fant Scholes ved bakerste stolpe. Rødtoppen, som fylte 30 år tirsdag, la seg bakpå og klinket til på hel volley fra sju meter. Keeper Dean Kiely var sjanseløs.

Det var Scholes' første mål på 20 kamper.

- En lettelse. Jeg har prøvd hardere enn noensinne å score, men av en eller annen grunn har det ikke skjedd før nå, sa Scholes til Sky Sports.

Det var samtidig en flott måte å feire sin 300. kamp på. Scholes ble den fjerde spilleren i United som når denne milepælen. Tidligere har Ryan Giggs, Gary Neville og Roy Keane rundet 300 kamper.

Manchester United klatret til fjerdeplass i Premier League med lørdagens tre poeng – vel og merke før resten av lagene spiller sine kamper i den 14. runden.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.