- Han har fått flere sjanser, han fortsetter å si at han mangler stabile prestasjoner. Men det er bare en mangel på disiplin og respekt overfor manageren og lagkameratene, det han gjorde.

Det sa tidligere Manchester United-spiller Paul Scholes på BT Sports studiosending etter å ha sett Pogba spille mot Liverpool søndag.

For etter en skrekkomgang og 0-4 i sekken etter 45 minutter valgte Ole Gunnar Solskjær å bytte inn Pogba, i håp om å komme fra kampen med æren i behold.

Les også: Norske eksperter klare i sin sak: Dette bør skje med Solskjær nå

I stedet gjorde franskmannen det langt verre for Manchester United da han kun fem minutter ut i andre omgang mistet ballen på midtbanen, før Mohamed Salah nettet sitt tredje for dagen.

Ti minutter senere satte Pogba knottene inn i anklene på Naby Keïta, slik at dommer Anthony Taylor ikke så seg noe annet valg enn å vise ut 28-åringen etter en VAR-sjekk. Dermed ble det kun 15 minutter på banen for Pogba.

- Får vi se Pogba i en United-trøye igjen?

Navnebror Scholes var tydelig irritert over Pogbas inntreden.

- Paul Pogba blir byttet inn i pausen for å prøve å hjelpe laget og kanskje skape litt respekt. Så prøver han å stå på ballen, prøver å vise hvor sterk han er på midtbanen ... og så gir han bort et mål, sier Scholes.

Og fortsetter:

- Så senere blir han sendt ut etter en latterlig takling. De ligger under 5-0 med ti mann. Man må lure, hvis Ole fortsatt er manager da, om vi får se Pogba i en United-trøye igjen?

- Har forårsaket kaos

Etter tilbakekomsten fra Juventus i 2016 har Pogba til stadighet variert stort i prestasjonene. Neste sommer går kontrakten med United og enn så lenge har han til gode å forlenge.

- Han har forårsaket kaos de siste årene. Alle vet hvilket talent han har. Alle stoler på ham, hver manager stoler på ham, prøvd å gi ham hodet sitt og la ham være den spilleren han har vært, sier Scholes.

Les også: Bildene av Ferguson på tribunen vekker oppsikt: - Alvorlig for Solskjær

- Men med alt oppstyret, at han ikke signerer ny kontrakt, nesten holder klubben til løsepenger, og så kommer inn og gjør noe sånt. Det er ikke Oles feil, ikke misforstå meg, men den delen summerte egentlig nesten United-prestasjonen i dag (søndag), fortsetter han.

Med rødt kort venter nå tre kampers karantene for Pogba i engelsk fotball.

- Hør, han vil sannsynligvis spille igjen, vil han ikke? Men jeg tror ikke de vil savne noe hvis han ikke gjør det, sier Scholes.

Må vente lenge til neste ligakamp

Det røde kortet gjør at Pogba trolig må stå over de tre neste Premier League-kampene mot Tottenham, Manchester City og Watford.

Franskmannen vil dermed ikke få mulighet til å spille en ligakamp igjen på over en måned, når Chelsea venter på Stamford Bridge 28. november.

I mellomtiden kan ha nøye seg med to Champions League-kamper mot henholdsvis Atalanta og Villareal, så lenge Solskjær ønsker å benytte seg av ham.