Ole Gunnar Solskjær og Manchester United er inne i en vanskelig periode på fotballbanen, og står med én seier på de siste fire kampene.

Det begynner å brenne under føttene på mannen fra Kristiansund, ettersom klubben brukte store penger i vinduet som var på å forsterke troppen og nå mener flere at man burde får mer ut av den stallen klubben har opparbeidet seg.

Et annet problem for nordmannen er en klubbens største stjerner, Paul Pogba, som er på utgående kontrakt og har vært en av lagets beste spillere denne sesongen. 28-åringen ryktes til blant annet PSG, Real Madrid og Juventus, men skal vi tro engelske aviser er det fortsatt et håp om at han signerer en ny kontrakt i Manchester.

Les også: Mener han måtte ta Ronaldo-grep etter Solskjærs valg

- Skjønner det ikke

Tidligere midtbanegeneral for Manchester United, Paul Scholes, uttrykte nylig i podcasten Webby & O'Neill at han syntes det er rart at ikke klubben har signert en ny avtale med franskmannen allerede.

- Manchester United sliter med å ha nok kvalitet på midtbanen, og Paul Pogba er en av de som har det. Det snakkes om at han fort kan forsvinne, men jeg skjønner meg ikke på hvorfor han skulle ville forlate England, sier United-legenden.

Og fortsetter:

- Hvis han drar til Real Madrid da, se på den spanske ligaen, det er jo bare kaos der. Kvaliteten der er fullstendig borte, men PSG er vel fort en alternativ for han. England er stedet å være, bare se på de beste klubbene her og samtidig er de beste managerne i denne ligaen og. Nå er det opp til klubben å bestemme om de ønsker han videre eller ikke.

Les også: Flere toppklubber er bekymret: - Prøvde å stoppe Newcastle-salget

Pogba har under ett år igjen på sin kontrakt, og kan i teorien begynne å forhandle med andre klubber allerede i januar. Scholes mener at klubben har satt seg selv i en vanskelig posisjon, ved å vente så lenge med å signere 28-åringen på en lengre avtale.

- Jeg mener at klubben har feilbehandlet denne saken her, for dette ville aldri skjedd da jeg spilte. Vår trener ville aldri latt en nøkkelspiller ha under to år igjen av sin kontrakt. Problemet er at han ikke leverer topprestasjoner hver eneste uke, men hvis han spiller på det nivået han gjør for Frankrike, burde man ha signert han for lenge siden.

28-åringen fikk en forrykende start på sesongen, med fire assist i den første kampen mot Leeds, og er fortsatt assistkonge med totalt syv målgivende.

Mangler balansen

Ole Gunnar Solskjær har fått både støtte og kritikk fra flere hold de siste ukene, men Scholes tror nordmannen har støtte fra klubben og at det er lite som skal til for at prestasjonene bedrer seg.

- Det ser ikke ut som at Ole klarer å finne balansen i laget, eller spesielt på midtbanen. Jeg mener at det er forskjellen på Manchester United, og Liverpool og Manchester City. De er mye mer aggressive og fremoverrettet, uansett hvem de møter.

Les også: England lekte seg til storseier

- Hvis Ole klarer å knekke den koden, så har vi så mange spennende spillere som vil gi oss suksess. Akkurat nå virker det som man mangler den ene spillere på midtbanen, for å skape balanse. Han klarer ikke å bestemme seg for om han ønsker å ha to som balanserer midtbanen, eller én.

Til hjemmekampen mot Everton valgte Solskjær å hvile Cristiano Ronaldo, og har i etterkant fått kritikk for valget.

- Kampen mot Young Boys var en katastrofe, og vi hadde flaks her mot Villareal. Nå forventes det at Solskjær tar klubben tilbake til toppen, og vinner trofeer. Jeg tror han har støtte fra klubben, og får tiden som trengs. Man ser at de har begynt å hvile spillere i enkelte kamper, og jeg mener at klubben ikke er i den posisjonen at de kan gjøre det. Da kommer det til å slå tilbake på oss, avslutter Scholes.

Etter et relativt enkelt kampprogram i sesonginnledningen går Manchester United noen brutale uker i møte med kamper mot Leicester, Liverpool, Tottenham og Manchester City i de fire neste kampene i Premier League.