Gå til sidens hovedinnhold

Scholes om Solskjær: - Han må ha vært livredd

Ekspertene er enige om at denne sesongen har vært en berg-og-dalbane for Manchester United, men nå ser de tegn på noe stort.

Onsdag kveld ble en stor opptur for Manchester United da tyske RB Leipzig ble slått med solide 5-0 på Old Trafford i gruppespillet av Champions League.

Etter seiere mot både PSG borte og nå tyskerne hjemme, kan det virke som Solskjær er i ferd med å få skikk på et United-lag som slet innledningsvis i sesongen.

Scholes: - Han må ha vært livredd

Da nordmannen og hans lag tapte 1-6 for Tottenham på hjemmebane tidligere denne sesongen, var det nemlig mange som trodde det nærmet seg slutten for Solskjær som manager i Premier League-klubben. Nå ser alt langt lysere ut igjen.

LES OGSÅ: Ekspertene kritisk til Solskjær og United - så rant målene inn

- Etter Tottenham-kampen må Ole ha vært livredd. Han måtte gjøre laget mer solid og ved å bruke to mann foran forsvarsfireren, har han klart det, sier tidligere midtbanespiller i United, nå TV-ekspert, Paul Scholes ifølge Daily Mail.

- Og om vi ser på det som skjer lenger fram på banen, det er kvalitet og fart. Bruno Fernandes med pasningene, Marcus Rashford,m Anthony Martial og Mason Greenwood, så mange fantastiske angrepsspillere, sier Scholes videre.

- Dypere enn du kan forestille deg

Den tidligere United-stjernen mener Solskjær nå har knekt en kode med tanke på hvordan han skal disponere spillerne han har til rådighet.


LES OGSÅ: Mener Solskjær har fått et problem med Pogba og Fernandes: - Går ikke

- Han har funnet en måte å spille på som passer det laget han har, sier Scholes.

Tidligere Manchester United-stopper Rio Ferdinand påpeker at ting endrer seg fort i fotball og at han nå ser mer kontinuitet i det Solskjær holder på med.

- De høyeste toppene er veldig høye, mens de dypeste dalene er dypere enn du kan forestille deg. De har tatt seg selv i nakken og færre skader har vært en nøkkel etter kampene mot Crsytal Palace og Tottenham, sier Ferdinand i BT Sports-studio.

- Bredde

Ferdinand lar seg imponere over bredden Solskjær nå har i stallen.

- Det jeg ser nå er en bredde. Spillere kommer inn å påvirker kampene. Rashford kommer inn, Fernandes kommer inn og det blir avgjørende, sier han.

LES OGSÅ: Solskjær slår tilbake mot Evra

Fire av Uniteds fem mål i onsdagens kamp kom mot slutten av andre omgang. Mason Greenwood hadde gitt vertene ledelsen i første omgang.

Innbytter Marcus Rashford scoret tre ganger, mens Anthony Martial satte en straffe i mål og sørget for at det altså ble en solid seier til hjemmelaget.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken