Pep Guardiolas menn var fullstendig dominerende da de gjestet Old Trafford lørdag. De lyseblå kontrollerte banespillet, og fikk uttelling etter to forsvarstabber av Manchester United.

Aaron Wan-Bissaka hadde det til tider tøft som høyre vingback, og var ved flere anledninger feilplassert defensivt. 23-åringen hadde også hendene fulle når Manchester Citys venstreback João Cancelo var med offensivt.

Portugiseren fikk god tid til å prikke innleggene med sin venstrefot, og var nest sist på ballen da Eric Bailly banket den i eget mål. Cancelo slo også innlegget til Bernardo Silva da de lyseblå doblet ledelsen like før pause.

Les også: Mandagens Premier League-rykter

Får slakt

Paul Scholes har tredje flest kamper for United, kun slått av Ryan Giggs og Sir Bobby Charlton. Den siste tiden har han vært svært kritisk til prestasjonene han har sett av klubben i sitt hjertet.

Etter kampen slaktet han 3-5-2-formasjonen til Ole Gunnar Solskjær på BT Sports sending. Scholes mener Wan-Bissaka ikke er god nok til å bekle rollen som vingback når laget har ballen.

- Jeg har sagt før at 3-5-2 ikke passer spillerne i laget. Wan-Bissaka er ubrukelig med ballen. Han er en strålende forsvarer, men ubrukelig med ballen på høyrebacken.

Keane: - Ikke nok for United

Scholes er ikke den første tidligere Manchester United-spilleren som nylig har uttrykt sin misnøye med Wan-Bissaka.

I forkant av 3-0-seieren over Tottenham 30. oktober kom også Roy Keane med en nådeløs dom over høyrebacken.

- Wan-Bissaka, jeg tror ikke engang Palace ville hentet ham tilbake! sa Keane.

Les også: Fagermo klokkeklar om Vålerenga: - Det er feil

23-åringen ble hentet fra Crystal Palace for omkring 50 millioner pund i 2019, og har siden den gang vært fast inventar i Solskjærs ellever.

- Han er ikke god nok for Manchester United. Ingen ballfølelse eller besluttsomhet.

- Men det Manchester United alltid har hatt er spillere med karakter, med personlighet - jeg ser ikke det i denne gruppa, mener Keane.