RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Schumacher-lege skal hjelpe Bianchi

LIVSFARLIG: Regnvær og dårlig sikt gjorde Japan Grand Prix til et mareritt for Jules Bianchi, som nå kjemper for livet.
LIVSFARLIG: Regnvær og dårlig sikt gjorde Japan Grand Prix til et mareritt for Jules Bianchi, som nå kjemper for livet. Foto: (c) Hoch Zwei/corbis (All Over Press)
Den franske kirurgen Gerard Saillant ankom Japan tirsdag for å hjelpe til i behandlingen av formel 1-føreren Jules Bianchi (25).

Jules Bianchi krasjet under Japan Grand Prix søndag og pådro seg omfattende hodeskader. 25-åringen behandles ved et sykehus i Yokkaichi.

Saillant var også med i teamet som opererte Michael Schumacher etter skiulykken i nyttårshelgen. Den tidligere tyske formel 1-stjernen pådro seg store hodeskader og lå i lenge i koma.

69 år gamle Saillant, som er overlege ved hjerne- og ryggmargsinstituttet i Paris, opererte også Schumacher for et beinbrudd i 1999.

Bianchis fars Philip ankom også Japan tirsdag.

– Vi vil komme med en uttalelse etter at vi har snakket med Saillant, sa han til franske medier.

Bianchi kolliderte med en stor redningsbil da han mistet kontrollen på bilen sin under våte og vanskelige forhold på Suzuka-banen. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere