RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Scolari raser mot Lampards røde

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Chelsea-manager Luiz Felipe Scolari raser mot det røde kortet Frank Lampard fikk mot Liverpool søndag.

Dommer Mile Riley sendte Lampard av banen etter 60 minuttene, etter at Lampard kastet seg inn i en tackling mot Xabi Alonso med knottene først. Lampard traff ballen, men dommeren mente likevel det var farefullt spill.

Brakk beinet
- Jeg vil at dommeren skal se på TV-bildene, og deretter se om han kan gjøre om på det røde kortet. Jeg skulle også likt at FA tok en titt på det i tillegg. Slik jeg ser situasjonen ut fra TV-bildene så er det Liverpool-spilleren som gjør feilen, og ikke Lampard, hevder Scolari, ifølge The Sun.

Lampard brakk for øvrig beinet på Alonso på Anfield i en kamp tilbake i 2005. Han var rasende på avgjørelsen – i likhet med resten av Chelsea-spillerne.

Rått onlinespill: Spill Managerleague her!

Traff ballen
- Jeg hadde ingen intensjoner om å skade spilleren. Jeg traff ballen, og det er overhodet ikke noe rødt kort. Enda verre er det at Steven Gerrard ikke ble straffa i det hele tatt, da han gjorde akkurat det samme på Salomon Kalou i kampen, hevder landslagsspilleren.

Chelsea er nå fem poeng bak Manchester United, med én kamp mer spilt.

- Nå kan vi komme til å miste Lampard i tre kamper, så det er veldig viktig at man ser på situasjonen igjen. Etter at vi fikk en mann utvist overtok de spillet, og resultatet var rettferdig. Før utvisningen var vi like gode, sier Scolari.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere