RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Scorer kun i viktige kamper

Sist oppdatert:
Kjetil Wæhler (29) scorer ikke ofte. Men de gangene Vålerenga trenger mål som mest, dukker han opp. Akkurat som mot Bodø/Glimt.

ULLEVAAL STADION (TV 2 Nettavisen): VÅLERENGA-BODØ/GLIMT 3-1:

Her ser du alle målene fra den 19. eliteserierunden - gratis
Tabellen

Den vikarierende VIF-kapteinen nikket inn det avgjørende 2-1-målet 12 minutter før slutt, og sendte VIF tre poeng nærmere Start i toppen av eliteserietabellen.

God avslutning
– Det er greit å score i viktige kamper, når vi sliter. Det som er synd er at vi bruker 70 minutter på å våkne, selv om vi er veldig gode de siste 20 minuttene, sa Wæhler til TV 2 Nettavisen etter kampen.

Sist Wæhler scoret for VIF sto enda mer på spill: 1-0-målet i siste serierunde i fjor, da VIF jaget gullet i kamp med Rosenborg.

Søndag nikket Wæhler inn 2-1-målet etter en misforståelse i Glimt-forsvaret. Men kanskje må han ta noe av skylden for at Glimt tok ledelsen like etter pause, etter at Wæhler nikket ballen bakover til Harald Brattbakk som vippet ballen i mål.

– Nei, jeg er ikke enig i det. Gashi rygger inn i meg, så jeg nesten falt. Jeg hadde ikke sjanse til å gjøre noe mer med ballen, sa Wæhler.

Glemt landslaget
Nå ser den solide midtstopperen fram til en pause mens landslaget spiller VM-kvalifiseringskamper, og han angrer ikke på at han sa nei til Åge Hareide.

– Jeg står på den avgjørelsen jeg tok. Det skal bli godt med to uker uten kamp. Men jeg håper jeg får muligheten for Norge senere, sa han.

– Nå er det Vålerenga og familien som er prioritet nummer én.

Rekdal: – Lavmål
Vålerenga presterte årsverste de første 70 minuttene mot bunnlaget Bodø/Glimt. Faktisk kunne gjestene fort ha ledet med flere mål før Ardian Gashi dundret inn 1-1 og startet et sterk sluttspurt av oslolaget.

– Jeg sa i pausen at dette var lavmål. Det er lov å ha en dårlig dag, men det er ikke lov å ikke gidde. Det var ingen som sa ett ord utpå der. Det var ingen innlevelse. Det sier litt når Amund Skiri kom inn etter pause og var omtrent et lag alene, sa Rekdal til TV 2 Nettavisen.

Nå tror han det går mot ren seriefinale mot Start i Kristiansand 25. september. – Vinneren i den kampen tror jeg blir seriemester.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere