RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Scorer Suarez mer enn Torres i helgen?

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Velg riktig og vinn en iPad 2.

Nå kan du være med på en litt annerledes tippekupong, og samtidig vinne fete premier. KuppeTipongen vil komme hver fredag hos sportspill.no, og gi deg muligheten til å tippe utfallet av flere idrettsarrangementer. Vi arrangerer NM* i kuppetipong.

I motsetning til vanlige tippekuponger vil du her få litt andre ting du skal ha en formening om. Alt fra hvem som lager mål til hvilket lag som leder serier etter helgen, og de helgene det er skiidrett og annet skal du ikke se bort i fra enda mer alternative "kamper." Se også opp for feller, altså alternativ som er med som soleklart ikke kan gå inn. Det er minimum en hver gang... (PS! Der vi har skrevet Liverpool-Arsenal mener vi helgens kamp Arsenal-Liverpool, om man skulle lure)

Det vil bli delt ut månedspremier og årspremie (ut 2011) i Kuppetipongen. Ved å registrere deg er du automatisk med, og neste gang du deltar vil du automatisk ha registrert deg - og antall rette vil telle med i totalen. Så det er ikke å fortvile om du bare får ni rette, det kan være mer enn nok til å vinne den månedlige premien.

Den første måneden er premien en iPad 2. Årspremien er foreløpig hemmelig, men vi kan garantere at den vil være av stor interesse for alle idrettsinteresserte. Så fyll ut kupongen til venstre her, og bli med. Vi informerer likevel at den første måneden er august og ut september. Dette for å få nok runder med å kjempe om.

NB! I Google Chrome må du ta en ekstra reload for å få opp kupongen.

Nyttige lenker for oddsspill:
Langoddsprogrammet
Følg kampene LIVE her
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

*NM= NettavisenMester

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere