*Nettavisen* Sport.

Scoret åtte i målkalas

Foto: Eivind Kvam (Namdalsavisa)

Namsos rundet av 3. divisjonssesongen på hjemmebane med målfest.

04.10.10 13:05

Namsos (ANB): Ikke minst takket være Håkon Borkmo. Han scoret åtte av målene da hjemmelaget knuste Remyra 13-0.

Dermed fjernet han også all tvil om hvem som er den lokale målkongen gjennom alle tider. Nå er han oppe i 35 fulltreffere denne sesongen.

- Helt utrolig! Så mange mål har jeg aldri tidligere scoret i en kamp. Heldigvis møtte vi lett motstand i dag, sa Borkmo til Namdalsavisa da han ruslet av banen med matchballen i hendene.

Lørdag ble det kjent at Håkon Borkmo hadde inngått et veddemål med Per Ivar Fornes om at Borkmo skulle klare å slå den gamle toppscorerens rekord med 31 mål i en sesong.

Det var et veddemål mange snakket om både før, under og etter kampen.

- Det ble litt snakk om det. Når jeg først skulle ta rekorden, var det godt at det skjedde med såpass god margin, sa Borkmo etter kampen.

Men det virket som om «målpresset» var problematisk i starten av kampen. I løpet av det første kvarteret avsluttet både Håkon Borkmo og et par av hans lagkamerater med relativt ufarlige skuddforsøk framfor å spille ballen til bedre plasserte medspillere.

– Jeg tenkte ikke sånn, men det stemte ikke helt i begynnelsen, medga toppscoreren.

Det gikk nesten en halv førsteomgang før det løsnet. Men fra det øyeblikket Håkon Borkmo fikset 1-0, gikk det bare seks minutter før det sto 5-0!

Snakk om ketchup-effekt!

Les mer på namdalsavisa.no.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.