RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Scoret i debuten

Christian Kalvenes (29) ble nærmest kastet til ulvene i sin første kamp for Dundee United, men scoret mot storlaget Rangers.

Ikke før hadde han kommet seg fra Bergen til Skotland, så var han i startoppstillingen mot et av Skotlands mest fryktede lag. Likevel viste Kalvenes ingen respekt for landets nest beste lag.

Ti minutter etter hvilen doblet nordmannen Dundees ledelse, og kunne juble foran 50.000 tilskuere på Ibrox, Rangers' hjemmebane.

- Dette var helt enormt. Jeg har aldri spilt på en slik stadion foran så mange tilskuere. Målet mitt kom etter en corner der jeg vant en duell i feltet og headet i mål, fortalte Kalvenes til VG Nett.

Venstrebacken mener selv han er litt ute av form, og dette ble bekreftet da han måtte gå av banen etter 70 minutter. Ni minutter senere kom hjemmelagets utligningsmål. For øvrig et selvmål.

- Jeg har ikke spilt mye for Brann den siste tiden, og ble veldig sliten mot slutten, sier han, og lover at han vil være tilbake i form etter et par-tre kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere