RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jamie McDonald/Getty Images Sport

Scoret i Molde-debuten

Sist oppdatert:
Blåtrøyene ser ut til å ha funnet verdige Mame Biram Diouf-erstattere.

FC MIDTJYLLAND - MOLDE 1-3:

Svenske Björn Runström ble nylig klar for Molde, og den 25 år gamle svensken brukte ikke lang tid på å vise at han er flink i jobben sin. I debuten for moldenserne fant han nemlig nettmaskene.

Spissen kom inn som innbytter for Magne Hoset etter pausen, og var sistemann på ballen da Molde gikk opp i 2-0 over dansk Midtjylland fem minutter på overtid i andre omgang.

Blåtrøyene mistet som kjent Mame Biram Diouf til Manchester United etter sesongslutt i Norge, men det ser altså ut til at Kjell Jonevret har gjort en god jobb med å finne erstattere.

Gjenforent i Molde
Klubbens andre spisskjøp i vinter, Baye Djiby Fall, har nemlig også bemerket seg etter ankomst Molde. Og mandag var han på farten igjen.

På overtid i første omgang smalt han til på volley, og ballen gikk på nydelig vis inn i nettet bak danskenes keeper. Samme mann traff også tverrliggeren med en avslutning tidligere i kampen.

Fall er på lån fra russiske CSKA Moskva og har tidligere spilt for danske OB.

Samme klubb som Runström kom fra. Svensken har også spilt for Enskede, Bologna, Chievo, Hammarby, Fulham, Luton og Kaiserslautern.

Seier til Brann
Også Brann var i aksjon under La Manga Cup mandag.

Bergenslaget sto også overfor dansk motstand, nemlig Sønderjyske.

Cato Guntveit sendte de røde i føringen etter 39 minutter spill av oppgjøret, men bare to minutter senere utlignet danskene ved Johnny Thomsen.

I andre omgang sørget David Nielsen og Erik Mjelde for at Brann til slutt vant med 3-1. Dette var Mjeldes tredje scoring for Brann i vinter. Spilleren kom fra Sandefjord etter endt sesong i fjor.

- Det har aldri vært noe problem å spille godt med gode medspillere, og Brann har et klart bedre mannskap enn Sandefjord, sier den ferske Brann-spilleren til TV 2.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere