*Nettavisen* Sport.

Scoringskåte Salas

Foto: (Foto: Scanpix)

Marcelo Salas kan fortsatt.

19.11.07 08:00

Den chilenske spissen scoret begge målene da Chile spilte 2-2 borte mot Uruguay i den søramerikanske VM-kvalifiseringen.

Det var Salas’ første mål for landslaget på over to år. Han er også mestscorende for Chile gjennom alle tider. Nå er han oppe i 37. Den tidligere Lazio- og Juventus-spissen, som for øvrig er født på julaften i 1974, la opp tidligere i sesongen etter at han ikke kom til enighet med Universidad de Chile om ny kontrakt, men kom tilbake i klubben i juli.

Peru klarte å holde Brasil til 1-1 i en kamp der verdens kanskje aller beste fotballspiller – Kaka - scoret på et fantastisk langskudd. Juan Vargas scoret målet for peruvianerne.

Brasil skulle og burde ha tatt alle poengene, særlig siden Juan headet i tverrliggeren i kampens siste spilleminutt. Men Peru holdt stand.

- Vi spilte veldig godt i første omgang, men falt litt i andre, sa Brasil-trener Dunga til pressen etterpå, ifølge Reuters.

Argentina, som vant 3-0 over Bolivia på søndag, er det eneste laget i VM-kvaliken med full pott etter tre kamper. Paraguay har sju, Brasil og Colombia har fem, mens Uruguay og Chile har fire. Nederst ligger Venezuela med tre, Bolivia og Peru med to, mens Ecuador ikke har et eneste poeng så langt.

De fire beste lagene kvalifiserer seg direkte til VM i Sør-Afrika. Det femte beste laget spiller playoff mot det fjerde beste laget fra CONCACAF-regionen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.