*Nettavisen* Sport.

Scoringsklar Carew

Foto: Darren Staples/SCANPIX

John Carew er i scoringshumør foran søndagens kamp mot Reading.

Aston Villa-spilleren fikk voldsom oppmerksomhet blant fansen da han scoret hat trick mot Newcastle for drøyt to uker siden. Og Carew håper å kunne bidra med flere scoringer

- Hattricker skjer ikke så ofte, så det er fantastisk når du får et. Det var den første her i England, men forhåpentligvis ikke den siste, sier han til klubbens hjemmeside.

Tøff kamp
Allerede søndag kan nordmannen forsøke å gjenta bragden. Da møter Aston Villa nedrykkskandidat Reading. En kamp Carew tror blir svært tøff.

- De kjemper for å holde seg i divisjonen, og er virkelig klare for kampen. Men det er vi også, og vi er klar over at dette er en kjempemulighet for å klatre på tabellen, sier Carew.

- Vi slo dem nylig på Villa Park gang, men dette kommer til å bli et helt annet kampbilde. Antakelig mye vanskeligere, spår han.

Aston Villa ligger foreløpig på sjetteplass i Premier League, med like mange poeng, men en kamp mer spilt enn Liverpool på plassen over. For begge lagene er det tre poeng opp til Everton, som innehar fjerdeplassen. Og det er nettopp denne plassen Carew og Villa tar sikte på, for å sikre seg Champions League-spill neste sesong.

Godt miljø
Forrige helg var det spillefri i Premier League, og Villa dro på treningsleir i Spania. Noe Carew var godt fornøyd med

- Jeg skulle kanskje ønsket meg bedre vær, men det var en fin tur, og deilig å reise vekk med laget, forteller han.

- Vi har en fantastisk lagånd, og jeg liker virkelig å være en del av gruppa.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter fra Nettavisen sendt til deg på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.