*Nettavisen* Sport.

Se Beckham på TV 2

David Beckham har vært en suksess i Real Madrid etter overgangen fra Manchester United. Lørdag kveld sender TV 2 toppkampen Valencia - Real Madrid.

Endelig kan vi presentere spanske Primera Division direkte på web-TV. I kveld kan du blant annet se David Beckham og de andre Real-stjernene i kamp mot Malaga kl. 21.30. I tillegg viser vi Malaga - Real Madrid kl. 19.00.

Mange hevder at den spanske Primera Division er den beste fotballserien i Europa. Lørdag kveld gir TV 2 en smakebit på noe av det ypperste fotballen har å by på.

- Vi sender Valencia - Real Madrid lørdag kveld med kampstart klokken 23.05. Det innebærer at den sendes hos oss forskutt, men fortsatt før kampen er ferdigspilt i Spania, sier sportssjef Bjørn Taalesen i TV 2.

Kanalen vurderer også å sende flere kamper på lørdagskveldene utover høsten og vinteren.

Rettigheter

TV 2 sikret seg rettighetene til Primera Division i siste liten. TV-rettighetene i Spania var kaos til en uke før seriestart, og store BSKyB fikk for eksempel rettighetene den dagen serien startet.

For Norden ble TV2 med på en dansk og svensk løsning, og sa nærmest på sparket ja til tre år med spansk fotball. Men TV2 kan vanskelig sende opptil fire kamper pr. uke, og ser derfor etter en kombinasjon med andre TV-kanaler. Enn så lenge er ikke det avgjort.

Spansk fotball sendes også på Web-tv.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.