*Nettavisen* Sport.

Se de beste bildene fra Super Bowl

Foto: NTB scanpix

03.02.14 07:57

SEATTLE - DENVER 43-8:

NEW JERSEY (Nettavisen): Det ble satt en rekke rekorder under den 48. utgaven av Super Bowl, som ble spilt på MetLife Stadium i New Jersey natt til mandag, norsk tid.

Seattle Seahawks ble - i sin første Super Bowl - det raskeste laget til å få poeng på tavlen. Det tok bare tolv sekunder.

Ettersom Seahawks aldri ga fra seg ledelsen, fikk laget også rekorden for lengste spilletid med ledelse - 59 minutter og 48 sekunder.

Peyton Manning måtte gi tapt for Russell Wilson i quarterbackduellen, men satte faktisk rekord for antall "completions", fullførte pasninger, i én Super Bowl med 34.

Demaryius Thomas mottok 13 av dem. Også det er rekord i en Super Bowl.

Denver Broncos satte for øvrig rekord i antall tap. Dette var deres femte.

- Treneren vår (Pete Carroll, red. anm.) sa til meg før kampen: «Hvorfor ikke oss? Hvorfor kan ikke vi vinne?». Så jeg sa det samme til spillerne; «Hvorfor ikke oss?», forteller Russell Wilson.

- Det er så mange som har sagt til meg at jeg ikke ville lykkes, siden jeg er under 180 centimeter høy. Jeg ville gå imot oddsen. Gud har brukt meg til å gjøre det, fortsetter Seattles quarterback.

Russell Wilson fullførte 18 pasninger på 25 forsøk og endte med 206 yards. Mannin lå høyere enn dette, faktisk, med 34 fullførte pasninger og 280 yards, men han bommet også med hele 15 forsøk.

- Vi visste at de hadde et godt forsøk og at det var raske, men det handlet for oss likevel om at vi måtte gjøre jobben vår. Det klarte vi ikke, oppsummerer Peyton Manning.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag