RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se fotballkjendiser synge

Sist oppdatert:
Noen av landets fremste fotballprofiler teller ned til 9. april med «All you need is love». Se video.

(SIDE2:) 9. april er den magiske datoen for starten på Tippeligaen 2006. TV 2 og TV 2 Zebra kommer til å ha tidenes største tv-dekning av norsk toppfotball med minst 222 kamper på et år.

For første gang vil også samtlige av Tippeligaens 182 kamper til å bli sendt på tv.

I den nye promofilmen har TV 2 latt seg inspirere av Beatles-klassikeren «All you need is love». Med god hjelp fra Davy Wathne har prosjektleder Rune Rajendram fått flere av landets fremste fotballprofiler til å synge låten for TV 2.

- Uhøytidelig

- Alle liker å se folk som med vitende vilje går med på å dumme seg litt ut offentlig. Dette er spillere og trenere som ikke tar seg selv så veldig høytidelig, sier Rajendram til Side2.

Følgende Tippeliga-profiler er å se i filmen: Ole Martin Årst (Tromsø), Henning Berg og Tommy Berntsen (Lyn), Raymond Kvisvik (Fredrikstad), Kristofer Hæstad og Tom Nordlie (Start), Per Ciljan Skjelbreid og Jan Gunnar Solli (Rosenborg), Thomas Ødegaard og Toni Nhleko (Viking), Christain Grindheim og Daniel Fredheim Holm (Vålerenga), og Petter Vaagan Moen (Brann).

Se Side2s store tv-guide her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere