Gå til sidens hovedinnhold

Se keepertabben alle snakker om

Verre enn Bjarte Flem? Her er en god kandidat til tidenes tabbe i norsk fotball. Se video.

AMAZON-RØA 4-2:

Caroline Knutsen, Røas keeper, hadde ingen god dag på jobben mandag. I kampen mot Amazon slapp hun inn det som må karakteriseres som årets største tabbe så langt i norsk fotball.

Les også:
Rett inn på tabbetoppen
Tidenes verste selvmål

Goldens homoerotiske fotballøyeblikk

Etter 79 minutter av kampen ble det slått et innlegg fra høyre side. Ballen går høyt og mot bakerste stolpe, men Knutsen feilberegner og tror ballen skal gå over mål. Mens ballen er i lufta, henter Knutsen reserveballen bak mål og skal til å legge den fra seg innenfor femmeteren. Det er da det går opp for henne.

Ballen var ikke ute likevel. Isteden lander ballen foran mål der Amazons Anette Bjelland kan score for åpent mål.

Se tabben ved å klikke på videovinduet over.

- Jeg ser ikke på det som en tabbe, men det gjør alle andre, sier Caroline Knutsen selv til fvn.no. Hun skylder på den sterke vinden på Fevik Stadion.

- Hadde det ikke vært for vinden, hadde ballen falt ned et par meter bak mål. Jeg var veldig fokusert på å sette i gang kjapt. Jeg skjønner ikke hvor ballen kom fra. Jeg tenkte ikke så mye på det akkurat da. Det gikk ikke helt opp for meg hva som hadde skjedd, sier hun videre.

Se videokavalkader av norske og utenlandske fotballtabber.

Hva mener du? Er tabben verre enn den Bjarte Flem hadde i sin tid? Hvilken er den verste? Ta debatten i kommentarfeltet under.

Reklame

Kurs i dag: Disse boblene og vinene passer perfekt til 17. mai