BISLETT: Etter tre strake bortekamper i serie og cup, er Lyn klare for ny hjemmekamp på Bislett stadion. Denne gang er det Egersunds IK som kommer på besøk, og kampen begynner klokken 16.00 lørdag 24. mai.

Vi i dittOslo streamer alle Lyns kamper i Oslo-området på nett. Bortekampen mot Grorud 18. mai ble et sjeldent unntak, men lørdag er vi på plass på Bislett. Sendingen begynner cirka klokken 15.50 på Bislett.

Er du på vår mobilversjon? Klikk her for å se kampen i eget vindu.

Lyn i fremgang

Lyn hadde en tøff start på sesongen, med blant annet hjemmetap for Fyllingsdalen. I det siste har laget imidlertid fått mer sving på sakene. Forrige hjemmekamp mot Brann 2 endte med 3-0-seier. Sist uke ble det også tre poeng i oslooppgjøret mot Grorud, som Lyn vant 2-1.

I mellomtiden har Finn Bredo Olsens menn også beseiret 1.-divisjonslaget Bærum i cupen, og bare et bortetap mot Vidar ødelegger lagets sterke mai-måned hittil.

Egersund kommer til Bislett etter en seier mot nettopp Vidar. Laget har to poeng mer enn Lyn så langt, så det ligger an til en tøff kamp i Oslo lørdag.

Kamp på tribunen

Også på tribunen kan det bli mer kamp enn Lyn er vant til. Ifølge Lyns nettsider er det ventet cirka 200 supportere fra Egersund til kampen, så det ligger an til god stemning på Bislett dersom Bastionen stiller med vanlig kraft.

Lyn mangler fremdeles Mads Dahm og Jørgen Richardsen med skade, mens Jonas Rygg er på bedringens vei og startet sesongens første kamp mot Grorud sist helg.

Lørdag kan Rygg og Lyn få oppleve en ny opptur på Bislett.

Les også: Nå skal Rekdal på Lyn-kamp

Her kan du lese alle våre saker om 2.-divisjonsfotballen i Oslo!