OSLO: Lyn gjorde denne sesongen comeback i norsk toppfotball, da laget rykket opp i 2. divisjon. Samtidig begynte vi i dittOslo å streame Lyn sine kamper direkte på våre nettsider.

Det ble en begivenhetsrik sesong for begge parter.

Lyn var tidvis plaget av skader, vanskelige baneforhold på Frogner stadion og lav effektivitet foran mål. Vi i dittOslo måtte gi oss i kast med ny teknologi og kjempe mot plutselige regnskyll, dårlige internettlinjer og høydeskrekk for å formidle kampene.

Mange høydepunkter

Disse utfordringene, kombinert med noen bortekamper uforholdsmessig langt unna Oslo, har gjort at vi ikke har fått med oss alle Lyn-målene i årets sesong. Men en hel del er det blitt likevel.

I videoen over kan du se alle Lyn-målene vi har filmet – og sendt direkte – i årets sesong.

Husker du for eksempel Rune Isaksens frisparkperle mot Tønsberg, Johannes Johannessens trippel mot Harstad eller Andreas Moens mange fulltreffere tidlig i sesongen? Her får du gjenoppleve gamle minner.

Engasjerte kommentatorer

Og har du bare sett kampene på stadion tidligere, kan du her oppleve de fleste med kommentator. Det skal i alle all ikke stå på innlevelsen når Joachim Westher Andersen og Torgrim Jablonski formidler Lyn-kamper.

Hvordan gikk det for eksempel da Joachim ville vedde en Cola på Lyn-scoring på et frispark? Finn ut i videoen!

Vi håper å komme tilbake med mange hyggelige Lyn-øyeblikk i 2014 også!

Les også: Dette tenker trenerne om neste års 2. divisjon